mandag den 23. februar 2015

Opsummering for 21/2 2015

Opsummering

Der blev lagt planer for, hvordan tarrasquen skulle håndteres, mere konkret end tidligere:
  • Walnan, Tar/Korian, Chlaire og Petrus d'Medani blev alle forberedt på at udføre magic circle-ritualet på tarrasquens vej, hvis det bliver nødvendigt.
  • Walnan undersøger muligheden for at bruge et tårn som projektil, hjulpet på vej af Sharns naturlige forbindelse til luftplanet Syrania, og af tarrasquens earthbinding aura.
  • Alaric har allerede lært ritualet Tira's Binding, og vil udføre det når tarrasquen fanges i en magic circle.
  • Petrus d'Medani tog til Morgrave for at undersøge muligheden for evt. at sende tarrasquen til ildplanet Fernia.

Der var desværre ikke tid til at nå følgende reaktioner på hvad der skete natten forinden, men de skete altså:
  • Abraxis Wren og Torin tog i byen for at opspore alt hvad de kunne om den mystiske vampyr, der angreb Chlaire.
  • For en sikkerheds skyld fik Chlaire tildelt en personlig gruppe livvagter fra House Deneith og House Medani.

Meta

Jeg er glad for at vi her de sidste par gange har nået en evaluering af godt og skidt i kampagnen - ingen DM/GM kan fungere uden enten respons omkring godt og skidt, eller at være Psion med Telepathy Focus. Så vidt muligt vil jeg bruge responsen til at forbedre kampagnen fremover - hvis i føler, at noget blev overset, eller hvis i har yderligere respons, som i af diverse årsager ikke kom ud med, er i som sædvanligt velkomne til at skrive til mig via email, facebook eller sms.

lørdag den 7. februar 2015

Opsummering for 7/2 2015

Opsummering

Adran og Carter tog ud for at spejde i resten af Lower Dura for at sikre sig, at den anden af de to medusasøstre ikke var i gang med at mønstre et modangreb, og resten af gruppen tog (mere eller mindre i samlet flok) tilbage til hovedkvarteret i Dragon Towers, hvor Chlaire ir'Aiska og Lucia ir'Karrnstein - som repræsenterede præsterne af hhv. the Silver Flame og the Sovereign Host i byen - havde et mindre skænderi vedrørende inklusionen af eventuelle blodsugende udøde i byens forsvar. Chlaire havde en vigtig besked til Victor, og Tar/Korian tog Lucia med op til Alaric, hvor det blev besluttet (efter en mental samtale), at man indtil videre ville tage imod Lucias hjælp, men selvfølgelig holde øje med hende. Her blev et par af gruppens medlemmer desuden introduceret til Petrus d'Medani, en halvelver, der var krønikør ved Korranbergkrøniken og student ved Morgrave University, og som var repræsentant for de få magisk trænede, som universitetet kunne undvære til hjælp med ritualet.

Lucia forlod hovedkvarteret arm i arm med Mina ir'Morav, en lokal adelskvinde, forfulgt af elveren Lia - dette endte med, at Lia på højst mistænksom vis forsøgte at få adgang til den villa i Skyway, hvor Lucia og Mina tog hen, og derfor blev angrebet af to displacer beasts, der lod til at være stedets vagthunde. Lucia trådte ud af døren og kaldte væsenerne tilbage før nogen kom voldsomt til skade, og Lia tog ned for at besøge kroen "Tyven og Kruset" i Lower Central efter at have have fået at vide (for anden gang) at de ville mødes næste eftermiddag til en mere præcis planlægning af forsvaret.

I mellemtiden tog Victor i byen for at lede efter nogen at tilbringe aftenen med, men han blev afbrudt af Chlaire, da det viste sig, at han var i gang med at muntre sig med en præst af the Silver Flame, som for nyligt var "berørt af en succubus" og derfor stadig var på "afvænning". TK (som også var i samme kro), havde siden hans ankomst fået øje på en skummelt udseende person, der gemte sig i det nærmeste, som den runde bygning havde på et mørkt hjørne - men han blev distraheret af Chlaires dramatiske entré til sovekammeret ovenpå, og manden (som Chlaire genkendte som Hulhear, en kultist af the Spinner of Shadows) slap væk. Chlaire forlod kroen alene... men i al hemmelighed forfulgt af Victor på hans soarsled... som i al hemmelighed blev forfulgt af TK på hans soarsled. Nattens ro blev forstyrret da Chlaire besluttede sig for at tage en vej igennem et mørklagt kvarter, hvor hun opdagede (og gik i en bue uden om) en sky af magisk mørke. Ud ad skyen trådte dog en høj, mørk skikkelse, som sagde noget til Chlaire, greb fat i hendes arm og trak hende ind i skyen igen. Victor og TK slog til med det samme, og den mørke skikkelse (som tydeligvis var en vampyr) mumlede en kryptisk advarsel inden han forvandlede sig til en flagermus og fløj ved, med eldritch bolts, pile og regn af flydende mørke flyvende om ørene på sig.



Billeder!



Chlaire ir'Aiska
Vampyren, der angreb Chlaire.

Lucia ir'Karrnstein

Mina ir'Morav


Displacer Beast

En himmeltaxi (skycoach) omringet af folk på soarsleds.