søndag den 30. august 2015

Opsummering for 29/8 2015

Opsummering

Gruppen rejste først videre til Kwatum og så videre til Karpeø, hvor de ødelagde en uskyldig karpes naturlige livscyklus og bagefter flænsede den i stumper og stykker.

Tufani

Så var det videre til Tufani, hvor et stærkt stormvejr tvang gruppen til at sejle sydpå. Her fandt de den helligdom, som Talavonu og Maknus begge skulle rejse til - men der var allerede nogle folk: En kutteklædt skikkelse stod og spillede på en gylden violin da gruppen ankom, og denne var under angreb af en flok mennesker i hvide rustninger. Disse kaldte sig for den Hvide Edderkops Orden, og opremsede deres ed inden den uundgåelige kamp mod dem brød ud:

"Vi bringer ordrenens lys til en verden i mørke; forener landets folk mod hungersnød og tørke; forkaster blind tro og følelsers demens; og forøger vores magt med selv stjernernes potens."


Ude på en klippekant var en stenplatform med en række stensøjler i en cirkel om et stenalter ovenpå en mindre platform (også af sten). Platformen var omringet af røde hibiscus-blomster.

Ridderne blev hjulpet af edderkopper - både kæmpeedderkopper og sværme af mindre af slagsen - men trods deres pral og replikker om at være "retfærdighedens forkæmpere", lykkedes det dem ikke at besejre gruppen, og begge deres ledere forsvandt i blændende lysglimt i stedet for at dø. Deres undersåtter blev alle dræbt, sammen med en enkelt kæmpeedderkop, imens de to sidste kæmpeedderkopper flygtede.

Efter kampen takkede den kutteklædte skikkelse for hjælpen. Det viste sig at være Talavonus rejsekammerat, som han kaldte for Hilbert. Hilbert insisterede dog på, at han hed Herbert, og havde hørt om gruppens handlinger i Sharn. Efter at have placeret den sidste af tre magiske glaskugler på et helligt alter i midten, og efter at have diskuteret profetier med gruppen, spillede Herbert en melodi.


Melodien påkaldte en stor sølvdrage med kamme af mørkeblå krystaller ned langs ryggen og halen, og med fjer i stedet for vinger - den såkaldte "Havet Vogter" fra en lokal legende om verdens undergang. Forskellige folk stillede den forskellige spørgsmål, og den besvarede dem alle telepatisk (selv om det lod til at den kun gav Herbert svaret på hans spørgsmål).

Efter dragen havde hørt gruppens bønner og besvaret dem, tog den tilbage til havet igen. Derefter rejste Herbert videre - han ville ikke med tilbage til Eberron, da han havde mere at gøre i den verden de allerede var i. Podaboos skib lettede, og den lille quaggan vinkede farvel til gruppen imens en enkelt tåre trillede ned af dens kind. Talavonu og Maknus rejste også videre - angiveligvis nordpå med Albert Miros om bord på skibet Ekaranta.

Så sagde Radim at tiden var inde til at rejse til Eberron, og bad gruppen stille sig i en rundkreds imens de holdt hinanden i hænderne. Sero havde lidt svært ved det. Radim hev en lille fe med en halskæde fyldt med nøgler op fra en taske og gav den en juvelbesat nøgle, som den stak ind i et usynligt hul i luften og drejede den omkring. Der var en eksplosion af mørke og skingrende latter, hvorefter gruppen dukkede op på en sky langt over en bjergkæde - men uden Radim.

På skyen sammen med gruppen var en skikkelse i hvid kåbe, med sorte handsker og en guldkrone, der var forbundet med skikkelsens hoved med fire horn af guld. Skikkelsens hætte var tom, som om den ikke havde noget ansigt. Igennem samtale med skikkelsen viste det sig, at skikkelsen kaldte Naiodar for "sin" verden, at skikkelsen ikke var glad for, at Radim (som muligvis var en gud, og åbenbart havde løjet omkring muligheden for at slippe uopdaget væk fra Naiodar) var sluppet væk, og at det at være i nærheden af skikkelsen var nok til at gøre folk vanvittige, hvis de var der længe nok. Skikkelsen hjalp dog gruppen med at komme til Eberron, imod at de svor aldrig at vende tilbage til Naiodar medmindre skikkelsen selv eller en af dens personlige tjenere bad dem om det. Alle gruppens medlemmer svor, og de dukkede snart op i Eberron, i samme tårn som de var taget til Naiodar fra.

Tema:

Alaric og Eilfenwyn bød dem velkommen, imens en dyb, rungende stemme lød udefra: "FÆNOMENALE, KOSMISKE KRÆFTER! ENDELIG ER JEG FRI! AHAHAHAHAAAA!!!" - med en accent der lød lidt som Radims. Folk på gaden fortalte senere om en seks-armet genie, der fløj gennem byens gader og fremmanede portaler, så himmeltaxier styrtede ned og ind i hinanden tilfældige steder, hvorefter væsenet selv forsvandt igennem en portal.

Hverken Alaric eller Eilfenwyn lod til helt at være sig selv, og ingen af dem kunne helt huske deres møde med Radim, men de forklarede, hvad der var sket i løbet af de sidste 5 måneder siden gruppen forlod Eberron:
  • En kamp mellem dødelige pirater og dæmoniske pirater i Lhazaar-fyrstedømmerne mod øst var endt med, at en invasionsstyrke af githyanki i flyvende skibe dukkede op fra en portal i himlen, efterfulgt af en kort kamp, hvorefter portalen opslugte både githyanki, dødelige og dæmoner igen, og sendte dem alle til Siberys.
  • Mark er blevet genopbygget som kombineret elementalt luftskib/astralskib (nu kaldet Mark 2), og Dak har lært at styre skibet. Senest var Dak fløjet afsted østpå til Talenta-sletterne, hvor et hidtil hemmeligt anlæg styret af House Vadalis var eksploderet - og der går rygter om, at et stort væsen var undsluppet og set i færd med at begive sig vestpå.
  • Projekt Harroc var nået et godt stykke længere - der vil snart blive brug for folk, der kan alpha-teste en nogenlunde færdigbygget Harroc, og der går rygter om dæmoniske angreb, voksende barbar-horder og andre presserende trusler rundt omkring i Eberron.
  • Rygter fra Siberys tyder på, at der er elvere, som har lavet Harroc-agtige dragter ud af udøde insekter. Endnu en årsag til at tage igennem portalen til Siberys.

Drama Card Rewards

Kapitlet i Naiodar er nu afsluttet, og nogle karakterer får Drama Cards som belønninger for godt rollespil i det underlige plan, særligt hvis de har spillet karakteren troværdigt og/eller har nået nogle personlige mål, som var mulige i Naiodar.
  • Abraxus: Silver
  • Adran: Gold + Copper (inkl. det Copper-kort som han manglede at få for godt rollespil for et par uger siden)
  • Daknus: Gold + Silver (for Maknus' handlinger + Daks handlinger tilbage i Eberron)
  • Gray: Copper
  • Podaboo: Gold
  • Sapristi: Copper
  • TK: Silver
  • Walnan: Gold

Level 21! Epic Destinies!

I er nu alle level 21 - tillykke! Inden vi begynder rigtigt på lørdag (eller måske først næste lørdag igen, afhængigt af hvor længe det tager og hvor travlt der er i butikken), skal vi have styr på level-ups, hvilke Epic Destinies jeres karakterer opnår, og hvordan de opnår disse. Der kommer til at være nogle ugers "downtime" for jeres karakterer inden næste kapitel rigtigt begynder, og man kan bruge denne tid til at forklare, hvordan man får sin Epic Destiny. Husk nu jeres eksisterende character sheets og item cards - ellers kommer de items i har fået siden jeres sidste character sheet ikke med på det nye!

Vi ses lørdag den 5. september - skriv evt. til mig på gmail eller på facebook, hvis i har spørgsmål til Epic Destinies eller andre karakterændringer (inkl. de af jer som vil lave nye karakterer).

mandag den 24. august 2015

Opsummering for 22/8 2015

Opsummering

Efter en lang kamp fik gruppen besejret dragerytteren og mågerne - men dragerytteren selv, den røde drage, som han red på, og en fuldvoksen måge nåede alle at flygte på et hængende hår.


Albert Miros' skib Pirova var dog temmelig medrevet efter direkte angreb fra dragerne, og efter nogle aftaler endte det med, at han overtog piratskibet (nu brændemærket med et mystisk symbol), imens TK overtog Pirova. Albert navngav øjeblikkeligt skibet Ekaranta for at undgå det uheld, der kan komme af at sejle et navnløst skib.

Walnan fik en ny udød ven.


Gruppen sejlede videre, og 6 dage senere nåede de til vulkanøen Krasio, hvor TK fik indsamlet tømmer til at reparere sit skib, Talavonu hyrede to yderligere håndlangere livvagter, og resten af ruten til Firlingeøerne blev planlagt.

Den mindre flåde sejler nu i første omgang til Kwatum (en ø med den travleste handelsby på alle Bonaras-øerne), videre til Karpeø (berømt for et efter sigende magisk vandfald kaldet "Drageporten"), og så til sidst til Tufani, den største af Firlingeøerne.

Flodsangens motor er nu nærmest helt repareret, og der mangler kun nogle få (mindre) justeringer før skibet er i stand til rigtigt at sejle på astralhavet igen.

Hvis nogen ønsker at lede efter noget bestemt i Kwatum, må i meget gerne skrive til mig - helst på e-mail eller via Facebook.

Vi ses den 29/8 - hvor der er mulighed for at vi holder længere åbent, hvis der er behov for det!

søndag den 16. august 2015

Opsummering for 15/8

Opsummering

Efter at have besejret golem'en, drog gruppen videre igennem Urtidsgrotten, og nåede med variabel grad af succes på tværs af en sø af magma.

Uden for grotten blev gruppens medlemmer belønnet for at have hjulpet TK med at udføre sin mission, og efter at have modtaget regnbuestenen fra ham, solgte Butch ham den tilbage igen. Folk tilbragte resten af dagen med forskellige foretagender, hvilket blandt andet inkluderede usynlige fisk, ture i byen, mågechikane og kommunikation med flydende sten.

Gruppen blev samlet igen, og tog videre med Pirova og Flodsangen mod øst. Inden der var gået alt for længe dukkede en tyk tåge op, og skibene var nødt til at sænke farten - kort tid inden en flok måger og to drager (én med en rytter) angreb uden tydelig årsag.