søndag den 4. juni 2017

A: Opsummering for 20/5 + 27/5 + 3/6

Opsummering

Stjernernes Spil var overstået, og i flere dage varede festlighederne der fejrede spillets afslutning!

Koralhoffet havde i sin første deltagelse vundet Spillet, og dermed cementeret sin plads blandt Stjernernes Hof.

Der blev festet, narret, spist, drukket og endelig hvilet ud.

Som det næste skridt på deres eventyr besluttede gruppen sig for at udforske Cryas Krystalbjerg og vinde "Barzaionax' Klo" - et mægtigt våben som Victor ledte efter.

Gruppen sejlede en time ud på havet, placerede Krystalbjerget, og drog straks derind. De blev hjulpet en tid af historiefortælleren Ellevis, der selv havde hørt lidt om Krystalbjerget.

I bjerget stødte gruppen på en dragestatue, der blev kaldt "Glaustenzaal" af en inskription. Statuen var levende, og vejledte gruppen på deres videre rejse mod midten af Krystalbjerget, hvor de var nødt til at besejre en række krystalvæsener for at bevæge sig videre.

Undervejs så gruppen desuden nogle væsener, der bestod af tentakler, mørke, stjernelys og øje, men de lod til at være travlt beskæftiget med krystalvæsenerne, og Glaustenzaal forsikrede gruppen om at de besynderlige entiteter var der for at beskytte gruppen mod krystalvæsenerne.

I midten af Krystalbjerget fandt gruppen hvad de søgte: Sværdet Kotharlosvir - også kendt som Barzaionax' Klo, Barzais Krumsabel, Måneleen eller Dæmonernes Banemand. Victor trak sværdet ud fra dets hvilested, men var nødt til i den sammenhæng at slippe et ufatteligt stærkt væsen fri: Den største fjende som dragen Barzaionax nogensinde havde indespærret i Krystalbjerget.

Dette viste sig snart at have taget form i dragestatuen Glaustenzaal, og efter en kort udveksling af ord og trusler slap fangen ud af bjerget.

Tilbage ved skibet påkaldte gruppen Radim, og de indvilgede i den aftale han tidligere havde foreslået: Imod betaling i form af Bladet fra det Midterste Træ ville Radim give gruppen et fragment af Sandhedens Bog og sende dem til Krystalørkenen i Thyria - hvorfra i hvert fald tre dele af Himlens Arsenal kunne opnås. På vejen ville han desuden sende dem til Lazamian (på ørkenplanet Shom), så de kunne få mulighed for at bruge deres nye del af Sandhedens Bog og se til Lunas børn.

Da Radim transporterede skibet, dukkede alle gruppemedlemmerne dog op i en terning af glas, tilsyneladende uendeligt dybt nede i et mørkt hav...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar