søndag den 13. september 2020

A - Mellemspil: Spådomme om Eberron

Den ældre kvinde - Lyssa, Sora Kell, Den Rejsende, eller måske ingen af delene - samlede og udlagde sine kort foran sig.

"O Tyria! Vis mig Eberron, som skuet fra dig!"


Hun lagde kortene for sig, og et efter et vendte hun dem om.

Situationen nu: Omvendte fem kalke.
Påvirkninger: Sværdenes konge.
Muligheder: Omvendte to stave.
Skjulte faktorer: Omvendte seks stave.
Fortiden: Fjortende vildkort - krigeren Jora.
Den nære fremtid: Den omvendte sværdenes dronning.
Snindividuelt: Den omvendte kejserinde.
Indflydelser udefra: Den omvendte kalkenes dronning.
Håb eller frygt: Ni femtakker.
Udfaldet: Fem kalke.


"Eberron er isoleret, og mangler en plads blandt resten af multiverset - isolationen fører til en mangel på løsninger og kreativitet. Kræfter udefra forsøger at bestemme verdenens skæbne, men risikerer at misbruge deres autoritet."

"Mulighederne er ikke mange - der er forandring på vej, men frygten for forandring og det ukendte holder verdenens indbyggere fra at handle med den beslutsomhed der skal til. Verdenen har allerede oplevet tabet af én måne og forbindelsen til to af dets planer, og indbyggerne af Khorvaire husker stadig den Sidste Krig. De mangler selvsikkerhed."

"Alligevel har verdenens folkeslag lært at stå sammen imod trusler udefra når det gælder, også selv om de kunne mene at de var i stand til at overkomme disse udfordringer alene. Men forandringerne der er på vej vil føre til splittelse, og sandheden om hvad der er forude vil holdes ukendt for dem der bliver blændet af deres egne følelser."

"Her dukker Snindividuelt op. En gruppe af eventyrere der forsøger at løse problemer hvorend de dukker op - fyldt med nysgerrighed og empati. Men denne empati har forsinket dem, og de dukker først op på Eberron igen i den ellevte time."

"Men hvem er det der blander sig i verdens skæbne, om ikke den omvendte kalkenes dronning - en hævngerrig, overfladisk og umoden kvinde som gruppen netop har mødt? Håbet forude er at gruppens lange rejse og mange allierede de har vundet sig vil være en tilstrækkelig styrke til at hjælpe andre."

"Ak og ve! Forude venter smerte, tab og sorg - levn fra problemer som har været undertrykt og først kommer til syne nu. Men denne skæbne er dog for svag til at være sat i sten, og kan endnu ændres."