onsdag den 31. august 2016

Opsummering for 27/8 2016

Opsummering

Gruppen vendte tilbage til Lazamian, som var fyldt med festligheder - overalt var der folk af alle slags, der lo, drak, dansede og generelt lod til at fejre noget.

Dak, Luna og Podaboo arbejdede lidt videre med at ændre på fiskene i tanken om bord på Flodsangen, og et par af de mere alkoholisk orienterede tog ned på Den Hvilende Huggert. Abraxus hørte noget snak om, at festlighederne muligvis skyldtes, at der var sket noget med den Kejserlige Arvandoriske Flåde, og han lagde også mærke til en række personer i kroen, der bar flådens sølverne uniformer - men hvoraf ingen deltog i festlighederne. Da han lagde mærke til dette, styrtede Abraxus tilbage til Mark II for at informere de andre (som på det tidspunkt var ved at krybe til køjs).

Lige idet han havde fået et par af de andres opmærksomhed, styrtede noget brændende ned et stykke væk fra landingspladsen - hvorefter der opstod en kæmpemæssig eksplosion. Ud af flammerne sprang et væsen, der tilsyneladende bestod af flammer og mørke, med øjne der brændte klarere end flammerne omkring dem. Væsenet bar en pisk af ild og et sværd af koncentreret torden og lynild, og fløj på kæmpemæssige vinger i retning af de to skibe - og de mere dæmon-kyndige i gruppen genkendte hurtigt væsenet som en balor.


Snart begyndte en voldsom kamp mod dæmonen, der teleporterede frem og tilbage mellem de to skibe, imens den belejrede dem med angreb fra sine elementale våben. Lucan fik hurtigt dens opmærksomhed - og efter at have såret dæmonen voldsomt, tog den hævn ved med et enkelt slag at hugge hovederne af både Gray og Lucan. Podaboo faldt som den næste, og til sidst sprang Dak frem fra under Flodsangens dæk og affyrede en række præcise skud ind i balorens brystkasse, der fik dæmonen til at eksplodere i et flammehav, der indhyllede skibet og dets besætning.

Drama Points

Nu hvor mange af jer har sendt mig baggrunde, overvejer jeg et lille system for at gøre belønning med drama cards mere gennemskuelig. Det bliver sandsynligvis noget hvor man får et par "drama points" ved at rollespille sin karakter godt (inkl. insanities) og klare personlige quests, og hvor man så kan bruge disse points på enten at "købe" drama cards mellem eventyr eller at forme historien (fx "Jeg kender denne NPC" eller "Jeg får ingen tømmermænd i dag"). Man optjener desuden en lille mængde drama points for bare at være med.

Indtil videre overvejer jeg følgende "priser" på drama cards:
  • Copper: 1
  • Silver: 2
  • Gold: 3
  • Platinum: 5

Og følgende karakterer har dermed tjent følgende mængder drama points for jeres eventyr i Shaltiars dybder, mødet med Kalkens Orden, og kampen mod baloren:
  • Abraxus: 1
  • Dak: 1
  • Erywarn: 2
  • Gray: 2
  • Lucan: 3
  • Luna: 1
  • Podaboo: 2 (4 hvis jeg ikke gav drama cards i løbet af Shaltiar)
  • Sapristi: 1

Jeg tænker at vi også bruger drama points i gruppe B, men uden drama cards. Der vil man så i stedet kunne bruge en mængde points for at få advantage på et slag eller tilføje en ekstra terning (hvor terningens størrelse afhænger af gruppens level) hvis man kan beskrive en passende årsag.

Husk mødet for gruppe B torsdag den 1. september, i butikken, kl. 17:30!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar