lørdag den 31. januar 2015

Opsummering for 31/1 2015

Opsummering:

Gruppen tog til den lavere del af Sharn (nærmere bestemt Precarious-distriktet i Lower Dura), hvor de angreb det største hovedkvarter i byen for den kriminelle organisation Daask. TK og Abraxus forsøgte at snige sig ind ved at forvandle sig til gnolls med en illusion, men de blev opdaget og der udbrød kamp - i Daasks varehus såvel som på gaden, hvor resten af gruppen ventede. Inde i varehuset gik det ikke så godt - Abraxus blev slået bevidstløs og TK blev forvandlet til sten af den ene af de to medusasøstre, der ledte den lokale afdeling af Daask (på trods af, at størstedelen af fjenderne i varehuset pludselig blev forvandlet til kyllinger). En maskeret skikkelse, som TK genkendte som selvtægtsmanden kendt som "Liantion" (se billede nedenfor), hoppede halvvejs igennem kampen igennem lokalet og ud i det fri, hvor han løb væk op ad bygningen og forsvandt. Udenfor blev gruppen godt nok mødt af meget modstand, men de formåede dog at udrydde de mange monstre effektivt, og derefter tiltvinge sig adgang til varehuset, hvor Walnan pludselig dukkede op og gjorde det af med medusaen inden hun nåede at reagere.

Efter kampen blev Abraxus og TK fundet af resten af gruppen - Walnans udøde hjælper hældte en liter medusablod ud over TKs hoved (hvoraf noget ramte hans læber og fjernede forsteningen) og Adran helede de to med elvisk følelsesmagi. Gruppen udforskede resten af varehuset imens Dak holdt påtrængende gobliner væk udefra, og fandt hverken spor af den anden medusasøster eller de stjålne magiske objekter, som Daask ellers havde stjålet - ud over resterne fra et Linked Portal-ritual i et rum nedenunder.

Adran modtog en besked fra Alaric om at undersøge resten af området, imens det meste af resten af gruppen begyndte på turen tilbage til hovedkvarteret i Dragon Towers.

Tid til billeder!

De fleste er skaleret ned, og de fulde billeder kan ses ved at klikke på billedet her på siden.

Liantion; maskeret selvtægtsmand som ikke er populær blandt medusaer.




Khorvaire, det store kontinent, som gruppen befinder sig på.
Eberron.



Tværsnit af Sharn.
De forskellige afdelinger af Sharn.



Øvre del af Sharn.

Midterste del af Sharn.

Laveste del af Sharn.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar