mandag den 9. marts 2015

Opsummering for 7/3 2015

Opsummering

Sul den 8. lharvion, 999 YK.

Efter gårsdagens begivenheder begyndte flere at melde sig frivilligt til forsvaret af byen, hvilket kunne gå hen og blive praktisk, da tarrasquen lod til at have sat farten op, og altså ville ankomme samme aften i stedet for næste morgen.

TK, Chlaire, Petrus og to andre lokale magikere vil tage sig af magic circles i en linje uden for byen, og er nødt til at begynde om eftermiddagen (ca. 16:30) da hver magic circle vil tage 5 timer at frembringe.

Victor tog en gruppe tropper med til The Cogs, Sharns undergrund, hvor de i Khyber's Gate-distriktet fandt en stor samling aberrations, der lod til at forberede sig på at angribe byen. Tropperne i byen blev mobiliseret og sat til at dække så mange udgange fra undergrunden som muligt, men nogle få slap igennem forsvaret (mest de flyvende beholders og de mangetallige og små dolgrim), hvilket gruppen blev sendt afsted for at tage sig af.

Kampen


Runde 3 var lige slut da vi afsluttede sidste session, så Escalation-terningen kommer til at gå op på 3 når vi begynder på lørdag.


De forskellige fjender på initiativlisten er opkaldt efter hvilke figurer jeg brugte til at repræsentere dem.

Praktiske oplysninger

Den 4. april er der ikke D&D, da butikken skal bruges til noget andet. Mere information følger på butikkens facebook-side og -gruppe.

Billeder!

Dolgaunt, Dolgrim og Dolgarr
Beholder
Neogi
Illithid (Mind Flayer)
Grick
Grell
Foulspawn
Foulspawn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar