søndag den 15. marts 2015

Opsummering for 14/3 2015

Opsummering

Sul den 8. lharvion, 999 YK.

Adran dukkede op, og kampen blev kæmpet færdig, efter to ekstra beholders og to ekstra sværme af dolgrim dukkede op. Gilford var tæt på at blive dræbt af en gruppe gale dolgrim, men gruppens samlede heroiske indsats reddede ham fra Dolurrhs greb.

Et par af gruppens medlemmer blev desuden kontaktet af en flumph, der gav følgende besked:

"Vær ikke bange - jeg er her for at hjælpe! I bør vide, at disse væsener ikke handler af egen vilje, men at en samling af større kræfter får dem til at angribe sammen. Vi ved, at i har midler i grotterne - hvis i angriber samlingen af illithids, vil i svække angribernes koordinationsevne."

... hvorefter den flumphede sin vej igen.

Flumph

Andet

Som jeg skrev sidst, er D&D aflyst den 4/4, da butikken skal bruges til andre ting. Eftersom de næste to uger er optaget af den nye Magic-serie, Dragon of Tarkir, vil næste D&D-session først være den 11/4, altså næsten en hel måned fra nu af.

Hvis nogen af jer har ønsker om at ændre på jeres karakterer, skrive baggrundshistorier, finde på personlighedstræk, etc., er der altså god tid til det den næste tid - skriv en mail til mig på paddymew@gmail.com, eller på facebook under /aetharion, hvis i har brug for nogle idéer. Som jeg skrev tidligere, belønnes den slags med Drama Cards - og de kan godt blive brugbare når man skal til at kæmpe mod en tarrasque.

Ellers så ses vi den 11/4 næste gang - hav det godt indtil da!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar