torsdag den 2. juli 2015

Opsummering for 27/6 2015

Opsummering

Gruppen tog med Podaboos skib efter de sidste pirater. Efter en hårrejsende skibsfart havde piraterne vundet en smule afstand, men på den anden side af en stor klippeø fandt gruppen dog en hule, som piraterne var sejlet ind i. De tog en jolle og sejlede selv ind i hulen, hvor de blev angrebet - først af røde chuul og uchuulons, og bagefter af flere pirater.

Uchuulon

Chuul

Gruppens jolle blev ført af en stærk strøm længere ind i grotten, mod en malstrøm. Alle sprang fra jollen inden den nåede malstrømmen - med undtagelse af Adran, som var blevet lammet af uchuulon-gift. Gray havde dog fat i et reb, der var bundet fast til jollen, og da den røg ned i malstrømmen med Adran, slog Gray smut over vandet og røg med den - men ikke før Abraxus og Carter var hoppet fra land for også at holde fast i rebet.

TK og Walnan blev tilbage og kiggede omkring i grotten. De fandt en hemmelig dør, men ingen åbningsmekanisme.

Abraxus, Adran, Carter og Grey røg igennem en tunnel, og ud i en anden hule, hvor de faldt ned i et vandfald. På venstre hånd var land, og længere fremme nåede strømmen frem til endnu et vandfald - og på den anden side af dette var en endnu større grotte.

Adran opdagede et hemmeligt rum bag vandfaldet, og fandt her en masse ødelagte genstande. Efter en kort gennemrodning fandt han nogle værdifulde ting og sager... og blev angrebet af en illithid og dens pirat- og chuul-vagter. Illithid'en havde en nautilformet hjelm på, og hviskede til Adran "Bøj jer i støvet for Spiralherrens storhed. Bøj jer for Thoons profet".

THOOOOOOOOOOOOOOON


På den anden side af vandfaldet begik Carter selvmord (med hjælp fra Abraxus og Gray), hvorefter de blev angrebet af illithid'ens vagter.

Da vi sluttede sessionen, var en af vagterne gået ud igennem den hemmelige gang til hovedgrotten, og angreb TK bagfra; Adran var omringet af pirater og uchuulons; og Abraxus og Gray var sårede og stod over for en enorm rød chuul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar