tirsdag den 23. juni 2015

Opsummering for 20/6 2015

Opsummering

Gruppen tog ned i en grotte fyldt med magisk mørke, hvor kun Victor (som bærer af Grevinde Angelicas våbenskjold) var i stand til at forvandle til magisk mørke.

Grotten viste sig at være en labyrint, hvor gruppen flyttede rundt på krystaller for at få lysstråler til at skinne igen til tre frø, der med de rette farver af lysstråler spirede og voksede sammen til en bro på tværs af mørket.

I en hule på den anden side af broen fandt gruppen en række magiske sten i midten af nogle meteoritter.

Dark stone

Leaf stone

Moon stone

Light stone

Thunder stone

Water stone

Desuden fandt Radim en grå ædelsten, der viste sig at være en ubeskåren spiralsten.

Efter at have diskuteret nogle ting med grevinden, tog gruppen videre med Albert Miros' skib Pirova til Kainahavn, hvor Victor forlod gruppen for at rejse rundt i Naiodar. Herefter sejlede skibet til Krymia-øerne, hvor de blev angrebet af en kraken og dens allierede pirater.

Under kampen fik gruppen hjælp af en flyvende, blå, rund hval-dværg-ting, der havde sit eget skib. Sammen med væsenet fik gruppen dræbt piraterne og bekæmpet den angribende kraken, der sank ned i havet igen.

Nogenlunde hvordan det hjælpende væsen så ud.

Aflysning

Husk at der hverken er D&D den 11. juli eller den 18. juli - det vil sige de to gange efter på lørdag. Der er henholdsvis Prerelease og Release på Magic Origins.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar