søndag den 10. september 2017

A: Opsummering for 9/9 2017

Opsummering

Én efter én nåede gruppens medlemmere mere eller mindre helskindede ned i Kong Phenelorns skattekammer. De fandt hurtigt den sorte runesten, åbnede en portal, og efterlod en lille fælde til Phraxena og hendes udøde horde.

På den anden side af portalen var gruppen nu på et tågeindhyllet hav af knoglestøv, der kun blev afbrudt af enkelt øer af upulveriserede knogler - og en gigantisk sort malstrøm af intethed der kunne ses selv igennem den tykke tåge, og som langsomt lod til at være i færd med at fortære havet og øerne.

Victor tog ud for at spejde efter andre runesten, og fandt snart spøgelset af en ung pige ved navn Grella. Hun fortalte at hendes onkel Viliam var i fare, og Victor satte afsted for at redde ham imens han sendte Grella tilbage til resten af gruppen. Snart nåede han til nogle mere sammenhængende knogleøer, hvor et par grå legionærer var ved at ekskortere en række lænkede sjæle - heriblandt ånden af en gammel søulk, der bandede og svovlede højt nok til at tågen kun udgjorde et mindre problem hvis man havde i sinde at lokalisere ham.

I løbet af kort tid havde Victor distraheret legionærerne længe nok til at bryde spøgelsernes kæder, og de spredtes alle ud i tågerne - med undtagelse af den gamle søulk Viliam, som ikke var i stand til at bevæge sig synderligt hurtigt. Victor samlede spøgelset op, fremkaldte et blændende lys, og forsvandt tilbage i tågen inden legionærerne kunne indhente ham.

Grella dukkede op hos gruppen, men lod til at have svært ved at stole på dem indtil Victor dukkede op hos dem med hendes onkel. Det viste sig at Viliam desuden var den samme, som gruppen havde mødt på Neglen, en astralsplint med tilhørende kro, for længe siden (næsten præcis to år i virkeligheden). Han lod til at have en lidt anderledes hukommelse om begivenhederne ved hans og gruppens sidste møde - inklusiv mindet om at have nævnt en forbindelse mellem astralkortet og Kaptajn Ildskæg. Viliam fortalte også at han og Frella havde fundet hvad der lod til at være et illithid-skib i nærheden af en sort runesten. Skibet lod til at være omringet af både mind flayers, grå legionærer og væsenerne med de seksøjede masker - foruden noget han kaldte en "bodak".

En bodak er ikke et rart væsen.
Gray bød Viliam på en flaske Ravnetåge, hvilket lod til at hele hans spirituelle sår og genskabe hans evne til at bevæge sig. Med endnu en flaske - og et løfte om hævn - var Victor i stand til at påkalde en strøm af vrede ånder, som samlede gruppen op ledte dem til illithid-skibet, imens Viliam og Grella tog afsted i den anden retning.

Gruppen var netop nået frem til skibet (og Dak havde udslettet en enkelt grå legionær imens Gray var stormet i nærkamp) da sessionen sluttede).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar