torsdag den 23. august 2018

A: Opsummering for 7/4 til 18/8 2018

Situationen nu...

Gruppen (undtagen Dak) befinder sig i Sandhedens Bibliotek, hvor de forbereder sig på opgør med Abaddon og muligvis urdragen Kralkatorrik.

Sandhedens Bibliotek er en afdeling af planet kendt som Tågerne, hvor Kormir (Sandhedens Gudinde på Tyria) tidligere befandt sig. Det er teknisk set en afdeling af Pinslens Rige - den del af Tågerne hvor Abaddon (Hemmelighedernes Gud) var indespærret indtil hans død for ~250 år siden.

Sandhedens Bibliotek er dog i relativ sikkerhed, og her er både dødeliges sjæle, og de sidste af de Glemte - en art af slangevæsener der lader til at have været på Tyria længere end menneskehedens guder.

Blandt de Glemte har fire været af interesse indtil videre:

  • Sharissh er ekspert i Ødelæggelsens skole, og er i stand til at skabe stærke magiske genstande.
  • Kaptajn Sulahresh er ekspert i Bevaringens skole, og koordinerer guerilla-krigen mod den udøde gud Abaddons styrker.
  • Ypperstepræst Zhellix er ekspert i Nægtelsens skole, og ved mest blandt de Glemte om magi, Abaddon, Sandhedens Lys, og Tyrias historie.
  • Aurus Trevess er ekspert i Aggressionens skole, og holder sig for sig selv imens han forsker i at give liv til magiske konstrukter (de Ophøjede, de Smedne, golem'er, etc.).

Sharissh er i stand til at skabe mægtige genstande af materiale fra Tågerne - med gruppens hjælp ligefrem nogle der har stærke forbindelser til Himlens Arsenal!

Disse er skabt med Pinslens Ædelsten - som indtil videre lader til at være blevet brugt til at skabe Abaddons dæmoner. Hver ædelsten er 1 point værd i Simple Essence Crafting.
  • Hvor normale genstande der bliver craftet kan indeholde op til 5 points af magiske effekter, kan genstande skabt med Pinslens Ædelsten indeholde op til 6 points.
  • Genstande med Astral Regalia kan indeholde op til 10 points af magiske effekter, men er bundet til en bestemt del af Himlens Arsenal, og man kan maksimalt bruge lige så mange af dem som antallet af item slots man har mistet til riter for den genstand.
Husk at Pinslens Ædelsten er opdelt i farver, med særlige associationer til hver farve:
  • Gylden: Bevaring, beskyttelse, liv, force/radiant.
    • Himlens Arsenal: Ormazd, Excalibur, Hamayumi, Ouroboros.
    • Eksempler på effekter: Bonus til defenses, healing, resistance eller saving throws; selvopofrende effekter såsom at tage skade eller conditions i stedet for allierede.
  • Lilla: Nægtelse, sindet, luft, force/lightning/psychic.
    • Himlens Arsenal: Kotharlosvir, Ahriman, Eonius.
    • Eksempler på effekter: Bonus til saves mod charm/fear/daze/dominate, fly speed, blinded/dazed, teleport, insubstantial, phasing.
  • Rød: Ødelæggelse, elementerne (særligt ild), acid/cold/fire/lightning/thunder.
    • Himlens Arsenal: Molokaz, Ahriman.
    • Eksempler på effekter: Bonus til damage rolls, ekstra ongoing damage, knock prone, increase size of blast/burst.
  • Grøn: Aggression, afstraffelse, svækkelse, dræning af liv, døden, cold/necrotic/poison.
    • Himlens Arsenal: Alsvart, Karpana.
    • Eksempler på effekter: Attacker takes damage, bonus vs. bloodied eller når bloodied, weakened/restrained, lose healing surge to deal surge value in necrotic damage and regain same amount of hit points.

Her i biblioteket er desuden blevet opdaget gamle ædelsten der indeholder tabte evner fra fortidige helte. Den letteste metode til at forbinde sig til disse evner og lære af dem er ved at studere dem sammen med en ekspert inden for feltet - for Gray var dette Turai Ossa, og for Luna var det Kaptajn Sulahresh.
Turai Ossas kendte sværdteknik, som han brugte til at besejre Palawa Joko ved Slaget om Jahai.
Efter Dak begav sig ud på egen hånd fra biblioteket sammen med en tilbeder af Abaddon, blev han lokket i en fælde - og han dukkede op hos hvad der lod til at være Abaddon selv. Den udøde gud præsenterede en anden vinkel, og tilbød et samarbejde med gruppen...

Drama Points!

Alle får 5 drama points.

Victor har allerede brugt 2 af disse.

Hvordan kom vi hertil?

Gigacererak åbnede en portal til Tyrias Underverden fra Pluton, igennem den Sorte Malstrøm. Han havde tidligere brugt denne malstrøm til at sende breve til sin penneven, "Kadaver-Jokum".

Den gigantiske tempel-mech dukkede op foran Tyrias tidligere dødsgud, Dhuum, som lod til at være en form for aspekt af Nerull. Med Gigacereraks tilstedeværelse blev Dhuum sluppet fri fra sin indespærring, og mech'en fortsatte ud og op til den dødelige verden.

På Tyrias overflade trampede Gigacererak fra indgangen til Underverdenen, på tværs af en bjergkæde og igennem et hav, for at nå frem til Krystalørkenen langt mod sydøst. Gigacererak tog vestpå, og gruppen satte afsted for at mødes med Balthazar.

Gruppen fandt Balthazars tjenere, men undervejs i deres påkaldelse af krigsguden blev de alle angrebet af Abaddons dæmoniske tjenere! Balthazar selv dukkede op, og med hans hjælp blev de let besejret.

Der blev lagt en slagplan for at angribe både Abaddon og urdragen Kralkatorrik - urdragen var til stor fare for verden, da den var påvirket voldsomt af Ragnorras korrupte livsenergi. Urdragens død ville endda muligvis være nok til at hjælpe Mark med ikke længere at være en aberration - en stor hjælp til senere kampe!

I løbet af det næste stykke tid blev der gjort en del opdagelser og forberedelser:
  • Gruppen hjalp med at forsvare Vestenvindens Helligdom - et flyvende djinn-palads - mod Abaddons dæmoner.
  • Podaboo dukkede op. Så forsvandt han igen.
  • Gruppen mødtes med Dragevogterne - nogle lokale helte - og der blev både lagt planer for forberedelse og trukket alt for mange kort fra et Deck of Major Arcana.
  • Herbert von Westgaard var blevet indespærret af Abaddon ved Pinslens Mund, hvor det lod til at guden forsøgte at bringe sin egen krop fuldt ind i de dødeliges verden. Når dette ritual var tæt ved at blive færdiggjort, ville det være en mulighed for endeligt at udslette Abaddon, og opnå Ahriman samtidigt!
  • Vejen gik nordpå, til fribyen Amnoon og til Urkongernes Grav. Her blev gruppen mødt af Turai Ossa, et spøgelse der ville hjælpe dem.
  • Turen gik videre ind i Tågerne, til De Kvalte Skrigs Brønd, og endelig til Sandhedens Bibliotek.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar