mandag den 12. oktober 2015

Opsummering for 10/10

Opsummering

Gruppen fik sagt farvel til Neglen, men tog Tak'cha med sig, så han kunne operere på Tar og give ham vinger. Walnan blev desuden færdig med modifikationerne på et skjold, som endte med at se sådan her ud:

Udstyr
[+]
[ ]
[-]
[Ø]
Force/Lightning Hybridskjold
Resist 10 typed udefra
Resist 20 Lightning udefra
Restis 20 Force udefra
Resist 10 typed udefra
Resist 5 typed udefra
Skibet giver combat advantage imod våbensystemer
Resist 0 typed udefra
Skibet er helpless imod våbensystemer

Der blev desuden eksperimenteret yderligere med det nye crafting-system, så Gray fik et astral board og Adran et bundt Firestorm Arrows +4.



Efter en uges tid blev Tars operation færdig, og kort tid efter sænkedes Mark IIs hastighed, da skibet kom inden for rækkevidde af et andet astralskib: En Neogi Mindspider (med åbent dæk) styret af en Umber Hulk.

Skibet havde et sæt yderligere "ben", der stak op fra agterstævnen bag styrroret og bøjede sig ind over skibets hoveddæk.
En neogi.
En umber hulk.
En af neogiernes orkslaver.

Kaptajnen af neogiskibet var meget interesseret i at handle, og der blev byttet og købt nogle forskellige ting - blandt andet købte Walnan nogle ritualbøger, og Tar købte en af de orker, som neogierne havde som slaver.

Tar er godt på vej til at lave sit eget cirkus.

Og apropos misfostre: Adran begyndte som Tak'chas elev inden for den storslåede (men ikke videre velsete) kunst at ændre på folks kroppe. Klik klik.

This is his happy face.


Regler

For at opmuntre en god historie og nedtone følelsen af at være murderhobos, giver jeg mindre XP for kamp og mere XP for rollespilssituationer og quests. Dagens møde med neogiskibet var et eksempel på et socialt encounter, der altså gav XP selv om der ikke blev dræbt fjender - om end mindre XP end de kunne have optjent, da gruppen ikke formåede at følge de traditioner, som handel med neogi ofte kræver.

Service-meddelelse

Om to uger, lørdag den 24/10, er der Battle for Zendikar Game Day i butikken, så der vil ikke være D&D. På lørdag er altså ikke påvirket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar