søndag den 22. november 2015

Opsummering for 21/11 2015

Opsummering

Efter lidt længere tid i Nekropolis begav gruppen sig ind i Knogleskoven - en skov bestående af (som navnet antyder) træer lavet af knogler, med blade af hud. På vej ned i den dal, hvor Mark II var styrtet ned, fandt gruppen nogle sorte liljer og stødte desuden på et par græskar med forvredne ansigtsudtryk udskåret i dem. Endelig nåede gruppen til en lysning, hvor vraget af deres skib lå, omgivet af hvad der så ud til at være krydsninger af mennesker og dyr, foruden nogle få udøde (heriblandt Adrans, Daks og Lucans kroppe). Lederen af de 13 dyrevæsener lod til at være en krydsning af et menneske og et dyr, og den så ud til at være i diskussion med en skeletagtig magiker - hvem der senere skulle vise sig at være en lich ved navn Harmotz, som havde en forbindelse til noget kaldet "Det Sorte Daggry".

Imens gruppen stod lige uden for lysningen og diskuterede deres plan, blev de opdaget af dyrevæsenerne, som angreb med det samme, ledsaget af de udøde. Dyrevæsenerne angreb gruppen i flok, men blev hurtigt dræbt med sværd, sten, pile eller magi. Walnan vendte lichens undersåtter mod ham, og Harmotz blev reduceret til støv midt i en hånende sætning.

Blandt dyrevæsenerne og de udøde var desuden en ung mand, som Dak genkendte som en vistana - et nomadisk folk, der er kendt for deres vandrelyst, evne til at forbande folk, og "alternative" forståelse af ejerskabsret. Den unge mand havde sort, pjusket hår, bar en rød vest uden på en gul skjorte, og havde desuden et farvestrålende skærf viklet om halsen. Han knugede en stor, tung, rød bog tæt til sig.

En vistana.

Den unge mands navn var Anthon Vishnod, og gruppen kommunikerede primært med ham på Draconic, eftersom han ikke forstod gruppens variant af "Common". Han talte dog også Balok - et sprog, der lod til at være i familie med Højnerathiansk (som både Adran og Sapristi talte). Bogen viste sig at være en dagbog tilhørende en Dr. Frantisek Markov, som Harmotz havde stjålet, hvorefter Anthon havde stjålet den fra Harmotz. Anthon kunne fortælle, at "Dr. Frank" var Darklord af Markovia, hvor han udførte grufulde eksperimenter, der resulterede i de dyrevæsener, som gruppen havde kæmpet med kort tid før. Dagbogen stod skrevet på Balok.

I vraget af Mark II fandt gruppen både Sero, Tak'cha og "Hvulf" (Sapristis hvide ulveunge). Sero lod til at have samlet nogle af gruppens medlemmers kroppe sammen og placeret dem rundt om det ovale bord, der tidligere havde været i møderummet.

Efter at have kommunikeret med Mark igennem stolen i maskinrummet, fandt Dak ud af, at gruppen ville skulle bruge mere end bare sand for at genskabe skibet som det var før (eller i hvert fald nærme sig dets funktionalitet). I alt ville der skulle bruges følgende:
  • 1+ ton sand.
  • 5+ liter "solfiltreret vand", en lettere sjælden alkymistisk substans.
  • En ekstremt stærk, permanent kilde til varme - helst fra noget i stil med et Flame Tongue Weapon. Et Flaming eller Lightning Weapon ville ikke være nok.
  • 5000 gp i almindelige alkymistiske ingredienser.

Anthon fortalte, at han muligvis ville kunne lede gruppen til den "Ravgyldne Ødemark", en klynge af Gruens Domæner i the Shadowfell, som primært bestod af ørken. Han foreslog, at gruppen rejste til det mindst beboede af disse domæner - Har'Akir - som dog ville være problematisk så længe gruppen stadig var udøde, eftersom domænets Darklord var i stand til at tage kontrol over alle udøde i domænet (forudsat at han blev vækket).

Ansporet af Anthon og Sero forsøgte Tar at udføre et Raise Dead-ritual uden at bruge de fornødne ingredienser (eftersom gruppens sjæle allerede var villige og i nærheden af kroppene), hvilket lod til at fungere perfekt, og Tar gik derefter i gang med at genoplive resten af gruppen.

Drama Cards

Hver spiller får et Copper Drama Card. For alle undtagen Walnan er det en belønning for at have fået kroppen tilbage, og for Walnan er det en belønning for hans effektivitet i kampen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar