søndag den 1. november 2015

Opsummering for 31/10 2015.

Opsummering

Gruppens sjæle viste sig at være blevet taget til fange om bord på spøgelsesarken Naglfar, et skib bygget af ribben fra et enormt væsen, dækket til med de dødes negle, og med en ørn som galionsfigur. Her tjente de som besætningsmedlemmer imod deres vilje i form af "soulforged" - sjæle indespærret i warforged-agtige kroppe. Den højere rangerende del af besætningen bestod af shadar-kai og sorrowsworn - væsener med en direkte forbindelse til Ravnedronningen - og kaptajnen var en hidtil ukendt kutteklædt skikkelse der gik under navnet Charon.

Shadar-kai

Sorrowsworn
Charon


Efter en ubestemt mængde tid dukkede en tæt tåge op til styrbord, bagbord og agter for Naglfar, og ud ad tågen kom et andet skib sejlende - et skib af sort, råddent træ, rigget med sønderflåede spøgelsesagtige sejl, og fyldt med udøde af utallige forskellige typer. Skibet var langt hurtigere end Naglfar, og indhentede det snart - og på siden stod skrevet navnet: Den Flyvende Brelænder.


Brelænderens kaptajns stemme lød i samtlige gruppemedlemmers hoveder på samme tid:

"I stakkels ulykkelige sjæle! Er i virkelig så angst for livets frihed, at i klamrer jer til den sikre død? Bryd fri fra dødens lænker, og skab jeres egen skæbne!"

Stemmen besad en indre magi, der lod til at give gruppen kontrol over de nye kroppe, som de var placeret i - og med størstedelen af de resterende soulforged lammet, var Brelænderen i stand til at indhente og angribe det hurtigt. Naglfars villige besætning på hoveddækket opdagede, at gruppen havde fået kontrol over sig selv, og angreb dem imens en kamp under dækket brød ud mellem Naglfars skyggevæsener og Brelænderens spøgelser, der bevægede sig igennem skroget.

Snart trådte Brelænderens kaptajn frem på dækket - en skeletagtig skikkelse i sort uniform, med trekantet hat på et brændende hoved.

Kaptajn Ildskæg
Ildskægs tema:

Kaptajnen fik overbevist gruppen om, at de var bedre tjent om bord på Brelænderen, men efter Lucan teleporterede om bord, blev resten af gruppen dræbt af Naglfars besætning.

Men da døden indtraf, blev de alle stillet over for et valg:

"Vil du lade din sjæl fortsætte til det næste trin af dens eksistens - til et liv efter døden som fortjent - og lade Ildskæg bruge din krops livskraft som et nyt besætningsmedlem? Eller vil du tjene frivilligt om bord på Den Flyvende Brelænder som udød?"

Samtlige af gruppens medlemmer besluttede sig for at tjene om bord på Brelænderen - inklusiv den stadigt levende Lucan, der fik stukket Kaptajn Ildskægs schiavona igennem brystkassen.

Her følger gruppens (forhåbentlig midlertidige) stats:
PC
Defenses
Type af udød
Effekt
Abraxus
38/35/30/35
Vampire
Max 2 healing surges. 1/encounter, når han rammer med en encounter attack power: Få en healing surge, som kan være over max; i slutningen af hver kamp forsvinder overskydende surges, og 1+ surges fjernet på denne måde healer til max hp.
Adran
36/32/36/34
Spectre
Insubstantial
Dak
36/32/36/34
Shadow
Insubstantial
Gray
38/35/34/31
Skeleton
+4 speed, +1 shift speed; +4 til alle defenses mod opportunity attacks.
Lucan
36/32/36/34
Wraith
Insubstantial
Sapristi
38/35/31/34
Death Knight
Dazed når han ikke holder sit soulsword. Andre væsener er dazed, når de holder hans soulsword.
Aura: Allierede udøde på samme level eller lavere inden for 10 squares får +2 til attack rolls.
Tar
36/33/36/33
Ghost
Insubstantial
Walnan
Normale
Lich (allerede udød)
Almindelige stats

Og følgende gælder for alle (undtagen Walnan):

  • Attack bonus vs. AC: +27
  • Attack bonus vs. Non-AC Defenses: +25
  • Damage bonus: +15 (eller +10 hvis ingen ability score bonus til damage roll).
  • Resist 15 necrotic
  • Vulnerable 15 radiant
  • Kun 5 max healing surges
  • 0 hp = Dying.
  • 3 failed death saves = Destroyed.
  • Undead keyword.

Ingen har adgang til deres items med undtagelse af Walnan, hvis krop blev genskabt så snart Brelænderen var et stykke væk fra Naglfar.

Det viste sig snart, at Ildskæg havde været på udkig efter gruppen specifikt i noget tid, da han havde været i kontakt med Mark og Sero, og havde svoret, at han ville finde gruppen og bringe dem tilbage til skibet, der var styrtet ned i det knuste domæne kendt som Ostopos (hvilket udtales os-TO-pos).

Efter et par dage om bord på skibet satte Ildskæg gruppen af i Ostopos, i nærheden af en landsby, hvor to skeletter med rustning, spyd og skjold stod vagt. Da de bemærkede gruppen, løb det ene ind i byen.

Servicemeddelelse

Én af de følgende weekender flytter butikken ned til nye lokaler. Det er endnu ikke fastlagt, hvilken weekend det specifikt bliver, men butikken vil være lukket hele weekenden, så D&D er selvfølgelig aflyst. Jeg informerer nærmere når jeg ved mere om det.

Denne weekend (7. november) flytter butikken til nye lokaler. Næste session er den 14. november.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar