mandag den 11. januar 2016

Opsummering for 9/1 2016

Opsummering

Gruppen ventede på at Walnan genopstod fra sit phylactery, hvorefter de tog sammen med Turëatar mod udgravningen for at hindre vinterfeerne i at befri den indefrosne tarrasque. Zerlanna kunne ikke hjælpe, da hun var nødt til at fokusere sine kræfter for at forhindre den storm, som vinterfeernes leder ville påkalde, i at dræbe gruppen så snart de kom nærmere.

Da gruppen nærmede sig udgravningen, opstod en snestorm pludseligt, der kun blev mere intens nede i selve udgravningen. En stilhed opstod i midten af stormen, hvor først små vinterfeer i gnom-størrelse skøjtede igennem stormen, efterfulgt af Zerlannas drage, Nissir, med vinterfeernes leder på ryggen. I stormen ventede desuden flere iskrystaller og en frostkæmpe - og efterhånden som kampen fortsatte, piskede Nissir en vind op i orkanens øje, der blev stadigt stærkere og koldere. Sessionen sluttede kort efter den sårede drages storm næsten havde nået sit højeste; Luna og Tar lå bevidstløse og døende; Dak var fanget mellem den sårede frostkæmpe og en søjle af is ude i stormen; Abraxus var omringet af de små vinterfeer; og størstedelen af gruppen (samt nogle få iskrystaller) stod omkring Nissir, trukket tættere på af de vindstød, den havde påkaldt.

Blizzard Dragon

Frost Giant

Servicemeddelelse

De næste to lørdage, den 16. og den 23., vil der være Magic-turneringer i butikken, og D&D er derfor aflyst.

Den 6. februar vil der være Pokemon-turnering, hvilket sandsynligvis ender med at forsinke begyndelsestidspunktet for D&D til mellem 18 og 20. Der er dog ingen garantier - det afhænger af, hvor mange spillere, der er med til turneringen, hvor længe forsinkelsen bliver, og om vi evt. bliver nødt til at aflyse sessionen, men i er selvfølgelig velkomne til at komme ned tidligere som sædvanligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar