tirsdag den 5. januar 2016

Opsummering for 2/1 2016

Opsummering

Gruppen fortsatte kampen imod isvæsenerne, og efter kort tid sluttede både Krampus, den levende gletsjer, og Zerlannas nye Godforged Colossus sig til kampen.

Levende gletsjer
Godforged Colossus
Krampus, Satyr of Night
Kampen endte med at kræve både Tars og Walnans liv, men til sidst lå Krampus død (og snart uden hjerte) i den blodplettede sne. Gruppen tog tilbage til Turëatars fængsel, hvor de slap firbolgen fri. Gruppen gav ham sølvscepteret, som Krampus havde brugt til at indespærre ham med, og et par tog derefter med ham hen til kamppladsen, hvor nogle få rødhuer var sluppet væk.

Her fandt de en udgravning - og i midten af udgravningen var et enormt firbenet øglevæsen (15 meter højt, 21 meter på langs, 15 meter på tværs), dækket af et tyndt lag is, der var fyldt med revner. Væsenet havde lyseblå skæl, med sorte skælplader på ryggen, og store horn og pigge på hovedet og ned langs ryggen og halen. 


Rundt om væsenet lå statuer af is, der forestillede forskellige døde væsener: Frostkæmper, elvere og andre fevæsener, ulve, fugle, dværge med skæg formet som spidse iskrystaller, et par mammutter og en beholder.

Foran det store frosne uhyre i midten af udgravningen var en samling af væsener - elvere, mindre feer, ulve, frostkæmper, svævende iskrystaller og ice archons. Et stykke væk fra dem stod en stor lyseblå drage, bundet i lænker af sort is, som blev holdt af en enormt stor frostkæmpe, der var iført en blå rustning og en hjelm med vædderhorn; i titanens anden hånd bar den en økse af is.

Mellem uhyret og isvæsenerne stod en eladrin i hvid rustning, der fremmanede et sort sværd og ofrede en isfe for at sprede revnerne i isen, der dækkede det enorme uhyre.

Astral Ship Sheet v.1.1

Jeg har lavet det nye "character sheet" til astralskibe færdigt, og det burde være lettere at overskue nu. Hvis nogen gerne vil have det som pdf-fil af en eller anden grund, skriver i bare.

Her er forresten en foreløbig liste over Mark IIs udstyr:






I har 7 TÆKVOer.

Service-meddelelse

EFTER næste session vil der være to lørdage, hvor der er Magic-turneringer i butikken, og hvor D&D derfor er aflyst. Der er tale om den 16/1 og den 23/1. I er selvfølgelig velkomne til at deltage i Magic-turneringerne, hvis i er interesserede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar