søndag den 31. januar 2016

Opsummering for 30/1 2016

Opsummering

Gruppen kæmpede videre imod Cedrim, Nissir og de andre kolde væsener. Adran og Thava dukkede op og sluttede sig til kampen, men en hvid drage havde fået færten af dem, og angreb dem bagfra. Cedrim havde stadig kontrol over Nissir, og blev overbevist af Podaboos raseri om, at gruppen var sendt af dæmoner. Walnan ødelagde den sorte kæde, der bandt elveren og dragen sammen, og den vrede Nissir kastede elveren af sig efter den genvandt kontrol over sig selv - og orkanens øje fulgte med Cedrim. Efter elveren fejlede i at begå selvmord og ofre sig selv til tarrasquen, fik Walnan hans hoved til at eksplodere. Stormen forsvandt, og troldmanden fik kort efter den nyankomne hvide drage til at smelte.

Efter kampen var slut dukkede Zerlanna op, og domænet lod til at blive mindre trykkende - skyerne ovenfor forsvandt og blev erstattet af en mørk himmel oplyst af sølverne stjerner og skinnende nordlys.

Level-up imminent

I har næste gang og evt. også næste gang igen før i bliver level 22, afhængigt af, hvor længe Pokemon-turneringen varer, og hvor lang tid i bruger før i rejser videre. Så snart i bliver level 22, mister i halvdelen (rundet op) af jeres crafting-essenser, så jeg anbefaler at bruge dem inden i tager afsted. På level 22 vil i skulle vælge et feat og en utility power, og i får desuden +1 til alle attack rolls, defense rolls, ability checks og skill checks, fordi jeres half-level bonus stiger med 1.

Drama Cards

Alle får et silver drama card for at have afsluttet juleafsnittet, med undtagelse af Walnan, der får et gold drama card.

Husk desuden at i kan optjene et copper drama card ved at lave et opdateret portræt af jeres karakterer! Hver spiller kan optjene 1 copper drama card på denne måde. Jeg kan varmt anbefale HeroMachine, men i kan bruge de midler, som i har lyst til. Selv om i sender billedet til mig, er i nødt til at have et udprintet portræt med for at optjene et drama card - en del af grunden til at lave det nye portræt er, at andre kan se, hvordan din karakter ser ud! Og husk at holde jer til fantasy-billeder - ikke noget med gummisko eller automatgeværer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar