torsdag den 31. december 2015

Opsummering for 26/12 2015

Opsummering

Efter kampen mod eladrinerne dukkede Podaboo op, med en odder på hovedet og Flodsangen bag sig. Gruppen samledes med Zerlanna og begav sig ud for at hjælpe gnomen, Fendahl, som sagde, at han havde brug for hjælp med at befri sin herre, Turëatar, fra et fængsel.

Gruppen nåede frem til et andet bjerg, hvorpå en sort isblok hvilede, bevogtet af et gigantisk væsen lavet af is, som Fendahl kaldte for en "levende gletsjer". Zerlanna fandt en inaktiv Godforged Colossus, som hun aktiverede og brugte til at distrahere gletsjeren, så gruppen kunne nå frem til den sorte is. De, der rørte ved isen, begyndte langsomt at fryse til, men fandt samtidigt ud af, at en ond satyr (som Fendahl kaldte for Krampus) stod bag nedfrysningen, og at kun hans sølvscepter ville være i stand til at slippe Turëatar fri igen.

Fendahl viste vej i retning af Krampus' fæstning, men inden gruppen kunne nå derhen, piskedes der en stærk storm af sne og is op rundt om dem, og de blev angrebet af hobevis af små, forvredne gnomer - genkendt af nogle som spriggans, også kendt som "rødhuer".

Kort efter sluttede flere væsener sig til fjenderne: Enorme snekrystaller, frosne zombier og hvad der kunne være en hvid drage (men som endnu ikke rent faktisk er blevet set). Sessionen sluttede inden kampen kunne nå at blive afsluttet.

Astralskibe

Jeg er i gang med at planlægge den næste udgave af et "character sheet" til astralskibe. Hvis i gerne vil have plads til særlige informationer, må i meget gerne skrive til mig - enten via mail eller på facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar