søndag den 13. marts 2016

Opsummering for 12/3 2016.

Opsummering

Gruppen kæmpede imod en gruppe usynlige illithids uden for tårnet, imens en hob af folk fra den lokale landsby bevægede sig langsomt mod dem.
Illithids med underlig læderrustning.
Lunas hjerne blev næsten spist.

De sidste æggelignende vagter på toppen af tårnet blev ødelagt.
Med et øredøvende "SPLITTE MINE BRAMSEJL" fløj Lucan op til toppen af tårnet på sin enorme papegøje.

Podaboo blev traumatiseret, og man lærte lidt om quaggan-moralitet.
Quaggan blev trist og forbrændt,
på vej mod tårnet,
dækket af ork-indvolde.
Gruppen nåede gradvist hen til tårnet, der afgav en følelse af sikkerhed. Lyde fra tårnet lod til at blive forvredet, og det var umuligt at vide, hvor i tårnet lydene kom fra.

Inde i tårnet lå to enorme væsener på lur - væsener bygget af illithid-dele, metalstykker, og andet. Da Gray og Erywarn trådte bare et enkelt skridt ind, blev de kaldt hen til de store uhyrer.
En af tingene nåede at gribe fat i Erywarns hoved, og holdt stadig fast med nød og næppe. Væsenerne lod til at være svære at såre - især med elemental skade.

Bag en af disse ting stod en illithid iført sort pladerustning, der i kort tid låste Gray fast med et fængsel af rå kraft.
Og fra andre steder i tårnet kunne der høres lyden af endnu flere væsener, der var i bevægelse...

RSS-feed

Jeg har sat bloggen op, så man nu kan abonnere på den ved brug af RSS-feed!

RSS-feeds fungerer således, at man ved hjælp af en RSS-læser kan blive opdateret pålideligt, når noget, som man abonnerer på, bliver opdateret. Den læser, som man bruger, henter materialet baseret på sin egen tidsplan.

Hvis du trykker på RSS-knappen til højre på bloggen, bliver du ført til en side, hvor du kan føje bloggen til en liste over abonnementer.

Eller du kan bare trykke her!
For at kunne abonnere, skal du desuden bruge en RSS-læser af en eller anden art. Jeg bruger selv den, der hedder "feedly", men der er også mange andre - hvis du trykker på RSS-knappen, er der en box øverst til højre ("Subscribe Now!"), hvor man kan se de forskellige læsere, der kan tilknyttes automatisk.

feedly virker både som webside og som app, og fungerer i hvert fald fint til Android-baserede smartphones. Hvis du bruger Yahoo!, er der vist også en mulighed for at bruge deres "My Yahoo!" til det, men jeg kender ikke noget til andre RSS-læsere eller deres funktioner. Hvis du bruger feedly, skal du følge "+feedly"-linket, oprette en konto/logge ind, og så trykke på "+feedly" igen øverst på siden (og evt. tilføje abonnementet til en collection, hvis du kan lide at opdele den slags). feedly henter nyt materiale ca. en gang i timen.

Bemærk: feedly-appen laver ikke notifikationer, men der findes en separat Feedly Notifier-app, der kan gøre det for den.

Jeg anbefaler især RSS-funktionen til de af jer, der ikke følger samtalen på facebook, men det er praktisk uanset hvad til at blive opdateret hurtigt - særligt da jeg nogle gange opdateret bloggen uden at give besked om det, og da læsere som feedly sørger for at gemme de forskellige indlæg på siden til senere, så man ikke hele tiden behøver en internetforbindelse til at læse tidligere indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar