søndag den 10. juli 2016

Opsummering for 9/7 2016

Opsummering

Gruppen besluttede sig for at hvile i sfinksens kammer i løbet af natten, med undtagelse af Tar, der teleporterede tilbage til Mark II for at sove i sin egen seng og lave et par alkymistiske genstande før han mødte de andre igen næste morgen. I løbet af natten blev gruppen angrebet af elviske spøgelser, der drænede deres livsenergi, og som var i stand til at besætte deres kroppe. De gentog desuden den samme sætning på elvisk igen og igen: "Haven skal bevares."

Efter at have banket den besatte Adran til bevidstløshed, og at have udslettet spøgelserne, fortsatte gruppen deres hvil. Dak løste langt om længe den puslespilsæske, som han havde fået for længe siden i Zerthadlun. Da de vågnede og drog videre, var de efterfølgende korridorer markant anderledes fra hvad de hidtil havde oplevet i Shaltiar: Luften var fyldt med bittesmå sporer; væggene, gulvet og loftet var dækket af noget, der mindede om både rødder og blodårer, og lod til at bevæge sig en smule, som når et træ svajer i vinden.

Hvor korridoren delte sig op i to, drog gruppen afsted ad korridoren til venstre, og efter nogle hjørner nåede de ind i et kammer, der lod til at være endnu mere levende end det tidligere: Alle overflader var dækket af bylder eller pulserende årer; fire steder i rummet var enorme blærer, der pustedes op og krympede ind rytmisk, og både rummet og luften var i konstant bevægelse. Der lod til at være en vej ud fra kammeret, som var blokeret af usårlige rødder, og på den fjerne langside opdagede nogle af gruppemedlemmerne nogle bevoksede glasbeholdere, hvori der lod til at være tynde, menneskelige skikkelser, flydende i en gullig væske.

Gruppen konkluderede, at de ville være nødt til at ødelægge de oppustelige blærer for at komme videre, og påbegyndte et koordineret angreb på samtlige blærer. En af blærene blev sprængt, og de andre blev hårdt såret, men efter de første par øjeblikkede sprængtes nogle af bylderne på væggene og gulvet, og enorme væsener - bestående af sammenvævede rødder, blodårer og sener - kravlede fri af bevoksningen, og gjorde klar til angreb. Nogle af gruppemedlemmerne genkendte væsenerne som en forvreden udgave af shambling mounds.

Klagesangen, som gruppen havde hørt den foregående nat, vendte tilbage, og to spøgelser dukkede op - begge hviskende den samme sætning på elvisk om og om igen: "Haven skal bevares."

Fremtidige sessioner

Næste session er tidligst om tre uger, lørdag den 30. juli, eftersom der er Magic-turnering i butikken de næste to lørdage.

Efter jeg er flyttet til Roskilde i begyndelsen af august, vil vi senest kunne spille til klokken 22, da jeg skal nå toget omkring 22:30 fra stationen.

Generelt var folk positive omkring tanken om at dele gruppen op i to. Her er, hvad vi nåede frem til:
  • En af de to grupper vil fortsætte med at spille lørdag aften, og den anden vil spille på et andet tidspunkt (fx tirsdag aften eller søndag eftermiddag). Hvem der spiller hvornår afhænger af, hvornår folk har mulighed for at deltage.
  • Gruppe B vil muligvis blive "konverteret" til 5th edition - de, der ønsker det, kan få lavet deres karakterer om, og resten kan lave helt nye karakterer fra bunden. Muligvis slutter Flemming (en af mine kolleger) sig til denne gruppe.
  • Jeg gemmer selvfølgelig alle stats fra gruppe Bs 4th edition-karakterer, i tilfælde af at de dukker op som gæster hos gruppe A.
  • En gæst fra gruppe B i gruppe A vil kunne fungere godt, eftersom Mads ikke er med en god del af tiden.
  • Fra og med denne session er vi gået over til den nye form for XP. Gruppen er nået 0,75 milestones (0 i dag), ud af de 5 det kræver at blive level 24.
I finder mit oprindelige indlæg om ændringerne her: http://hnsdnd.blogspot.com/2016/07/ndringer.html

Skriv fortsat til mig hvis i har spørgsmål til noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar