mandag den 26. december 2016

A: Opsummering for 10/12 + 17/12

Opsummering

Gruppen drog afsted ned ad bjergsiden, og nåede snart til skoven. Der var tegn på edderkopper i skoven, men gruppen fandt ingen i løbet af deres rejse. Efter en rum tids navigation igennem den labyrintiske skov, nåede gruppen ud på den anden side, hvor Morgengryets Palads lå, bag en befæstet by, der var tilgroet med enorme torneranker.

Gruppen sneg sig igennem den bevoksede indgang til byen, der lod til at være åben, om end fyldt med torneranker. Inde i byen var bygningerne dækket af is, med kæmpemæssige frosne pigge der strakte sig i alle retninger. Torneranker snoede sig på tværs af bygningerne og igennem byens gader, der desuden var fyldt med folk, der lod til at gå i søvne igennem byen, imens de udførte deres daglige gøremål.

Efter lidt vandring igennem byen begyndte gruppen at blive forfulgt at indbyggerne, og situationen udviklede sig til en jagt igennem luften og på tværs af byens tage. Snart dukkede syv udøde dværge med blålig hud op, og de gjorde livet sværere ved ufatteligt hurtigt at kollapse de bygninger, der blev brugt som gangvej.

Til sidst nåede gruppen frem til selve paladset i midten af byen, hvor de tog kampen om med et stort væsen sammensat af frosne ligdele, der var holdt sammen af mindre torneranke, med en stor sort rose i stedet for et hoved. De syv blå dværge dukkede også op, og begyndte deres angreb på gruppens medlemmer imens de sang dværgske sange om at mine frosne hjerter. Snart var rosenvogteren dog besejret, og dværgene fordrevet, og gruppen begav sig indenfor i Morgengryets Palads, tæt forfulgt af søvngængerne, der nu myldrede igennem byens gader.

I paladset nåede gruppen først forbi en sal fyldt med usynlige edderkopper og deres tilsvarende usynlige spindelvæv, og dernæst kom de frem til en balsal, hvor den Tynde Hvide Hertug sang sange om fortiden og fortabt kærlighed. I den anden ende af salen var et farveløst spejl, og efter at have myrdet en god del af de dansende og spillende søvngængere, begyndte gruppen at interagere med deres spejlbilleder, hvilket tillod dem at passere igennem spejlet.

Dybere inde i paladset begyndte det at blive endnu koldere, og gruppen fandt snart Vinterheksen Koliada i det øverste tårn, hvor hun lod til at have ventet længe på gruppen. Hun lod dem passere i bytte for at Luna afsværgede stormen, vinden og kulden.

Gruppen begav sig videre ind i hvad der viste sig at være en form for drømmefælde, der forsøgte at forføre hvert gruppemedlem ind i drømmen om at leve lykkeligt til sine dages ende, men snart fik de vristet sig fri og opdagede, at de stadig befandt sig i en drøm, om end ikke deres egen. De mødte her Kaptajn Loralyssa, Kaptajn Flyndral Helmsway og Baron Chester, der gav dem halvkryptisk vejledning og efterlod dem blandt evindelige torneranker.

Vejledt af følelsen af tab drog gruppen videre i drømmen, og nåede snart til et hav af sorte spejlstumper, hvor et af Snefyrstindens minder var placeret i en snekugle. Mindet var bevogtet af flere rosenvogtere, men et øjeblik efter Victor havde grebet mindet, blev drømmen knust af et fugleskrig, der stammede fra et sted uden for drømmen. Gruppens medlemmer vågnede alle op til at se en roc af is sidde uden for vinduet til tårnet, og på ryggen af fuglen sad Zerlanna, der bad gruppen om deres hjælp til at vinde sit guddommelige domæne Nivalir tilbage fra dæmonfyrsten Dagon, der havde invaderet.

I rummet, der lod til at være et soveværelse, var der desuden en tom ramme til et spejl, en gylden spinderok, og en himmelseng med en halvgennemsigtig glas- eller iskiste, hvori der lå en kvindelig skikkelse med hud så hvid som sne, læber så røde som blod, og hår så sort som midnatshimlen. En anden kvindelige sidhe lå viklet om kisten, med rødt hår der voksede ud i alle retninger og forvandledes til torneranker...
Snefyrstinden
Rosendronningen

Ekstra

Den 24/12 og 31/12 er sessionerne aflyst, så vi mødes igen den 7/1 2017. Jeg laver en ny doodle og sender den snart til jer via Discord.

I har nu nok milestones til at stige til level 25, hvilket finder sted efter afslutningen på Vinterhoffets prøvelse.

Her er den opdaterede liste over drama points:
  • Dak 4
  • Gray 3
  • Luna 2
  • Victor 3
  • Walnan 3

Vi ses i det nye år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar