søndag den 1. januar 2017

B: Opsummering for 29/12 2016 + Hero Points!

Opsummering

Gruppen undveg den sidste kampesten fra den angribende bugbear, som løb væk da den opdagede, at den var alene. De sidste klatrede op til toppen af kløften, hvor de blev mødt af en række goblinoider, der tjente "Klippekongen", som havde forudset at gruppen ville dukke op.

Gruppen fulgte med goblinoiderne, og nåede efter en tid til en oldgammel fæstning skåret ud af bjergene, hvor en stenkæmpe herskede over en lille stamme af goblinoider.

Klippekongen ønskede at hjælpe gruppen med at komme videre til deres mål, hvis de indvilgede i at løse to problemer for ham:
  1. Dræbe en fæl wyvern, der havde forgiftet Klippekongen, og medbringe dens giftsæk så han kunne få en modgift.
  2. Afskaffe harpy-dronningen Serissa og hendes følge, der havde lokket flere af Klippekongens tilhængere til at kaste sig i døden.

Gruppen indvilgede, og drog afsted for at jage den fæle wyvern. Ledsaget af en bugbear ved navn Gatot nåede de snart frem til væsenets skjulested, som viste sig at være et oldgammelt kæmpetempel i stil med dem gruppen havde fundet i Xen'drik. Gruppen begav sig ind i templet, og stødte inden længe på den fæle wyvern, der lod til at have ventet på dem.


Ved at kaste en lasso om halsen på wyvernen, lykkedes det gruppen at holde den fra at undslippe længe nok til at de kunne få såret den. Den kæmpede voldsomt, og lod til at være dækket af et lag syreslim, der fik lassoen og de våben, der ramte den, til at gå i opløsning. Wyvernen var snart ikke længere bundet af rebet, og forsøgte at flyve ud af templet - men på ved ud af templet blev den ramt af en fireball-formular fra Maddans tryllestav, der afsluttede dens liv.

Houserule: Hero Points

Spillerkarakterer i Eberron er fantastiske individer med langt større potentiale end de gennemsnitlige personer i verden. Det kommer til udtryk i vores kampagne ved introduktionen af Hero Points.

Her følger reglerne for Hero Points:
  • Man kan maksimalt have et antal Hero Points svarende til sit character level.
  • Man opnår Hero Points ved at udføre heroiske bedrifter og hjælpe folk i verden.
  • Man kan bruge Hero Points som følger:
    • 1: Man kan rerolle en d20 ELLER give sig selv advantage på den næste d20 man slår.
    • 1: Som en del af en Attack-action kan man lave et ekstra angreb.
    • 1: Som en del af en Cast a Spell-action kan man få samme bonus som hvis man trak magi fra Eberron, men uden negative følger.
    • 1: Man kan fjerne 1 "ondt" point (mere om det nedenfor).
    • 3: Snyd døden.
  • Man kan desuden bruge Hero Points for at ændre på verden omkring sig, ved fx at introducere en NPC som ens karakter kender, eller ved at ens karakter genkender noget bestemt ved omverdenen.
  • Hero Points afbalanceres af "onde" points. Indtil i finder ud af mere in-game, afslører jeg hverken hvad denne type points hedder, hvor mange points jeres karakterer har, eller hvilke følger disse points kan have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar