søndag den 29. januar 2017

B: Opsummering for 19/1 + 26/1

Opsummering

Maddan havde problemer med at få Sara repareret, og Xarmash var ikke dukket op endnu, så Kellark, Urzuk og Ringol drog ud på jagt. De endte med at støde på en "hammerhale" - en kæmpeøgle med tykke skæl, der brugte sin gigantiske hale som en form for køllevåben.


De endte med at besejre dyret, og vendte tilbage til Klippekongens fæstning, hvor de lavede rustning og våben af dele fra det store væsen.

Xarmash dukkede op, og Sara var blevet repareret, så gruppen tog afsted mod Pargons Tinde, hvor de skulle drage igennem en hule kendt som Det Syvende Kammer for at nå ud på den anden side af The Mournland.

Turen var hård, men gruppen nåede frem langt om længe ved mørkets frembrud - hvor de prompte blev angrebet af to wyverns, der lod til at have bygget rede i Det Syvende Kammer.


Disse var ikke dækket af syre på samme måde som den wyvern, gruppen tidligere havde kæmpet mod, men var dog to i stedet for én. Efter at have dræbt begge monstrene, tog gruppen sig et hvil imens Maddan reparerede Sara (igen).

Længere inde fandt gruppen en hule, hvor væggene var dækket af symboler og mønstre, der lod til at have at gøre med Drageprofetien - med et gigantisk hul i midten af hulen, der førte lodret ned. De fandt desuden en rede, hvor liget af en uheldig rejsende bar en håndfuld ædelsten.

Efter at have taget mod til sig, sprang gruppemedlemmerne ned i hullet, og landede i en stor underjordisk sø, hvorefter noget stort greb fat i Kellark med sine fangarme og trak ham under vandet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar