fredag den 13. januar 2017

B: Opsummering for 5/1 + 12/1 2017

Opsummering

Gruppen tog giftsækken og hovedet fra den afbrændte wyverns lig, og drog tilbage til Klippekongens fæstning, hvor goblinen Rhuulka fremstillede en modgift til Klippekongen.

Efter at have hvilet sig, drog gruppen afsted for at hjælpe Klippekongen af med harpy-dronningen Serissa.


Til deres overraskelse var der ikke kun harpyer i vente, men også dretches - små dæmoner hvis største styrke lå i deres stank.
En mindre horde af dæmoner senere stod gruppen dog over for et større problem end blot stank, da harpy-dronningen angreb, med hjælp fra en vrock-dæmon, der gik i kamp mod gruppen med næb og klør.
Undervejs forsøgte Serissa at bortføre Urzuk, og det lykkedes vrocken at ødelægge Sara. Maddan oplevede en pludselig disorientering, og havde problemer med at aktivere sin tryllestav, alt imens Kellarks armbrøst gik i baglås.

Serissas tag over vrocken lod dog til at forsvinde et stykke inde i kampen, og efter at have tilbudt sin tjeneste imod betaling i ædelsten, gav den sig til at angribe hvad en der var nærmest i en blodig bersærkergang.

Selv om den sårede harpy-dronning formåede at tage Urzuk med sig et stykke, lykkedes det ham at slippe fri - men inden gruppen kunne nå at få hende ned, fremmanede hun en kugle af magisk mørke og forsvandt. Gruppen havde stadig nok at se til med vrocken, som faldt for gruppens samlede angreb en kort stund efter.

Gruppen vendte tilbage til Klippekongens fæstning, hvor det blev bekræftet, at harpyerne var flygtet fra området, og et stykke ud på natten fejrede man at Klippekongen (som det var blevet forudsagt) var kommet til at herske over luften i bjergene med hjælp fra gruppen. Kellark og Maddan brugte aftenen på at reparere dværgens armbrøst og halvelverens konstrukt.

Belønninger

Alle undtagen Xarmash får et hero point for at have løst Klippekongens problemer. Klippekongen har desuden lovet, at han vil hjælpe gruppen (i en eller anden forstand) med at finde frem til det Syvende Kammer, der vil føre dem til deres destination på den anden side af ruinerne af Cyre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar