søndag den 29. januar 2017

A: Opsummering for 21/1 + 28/1

Opsummering

Koralhoffets prøvelse blev fremsat til de andre hold:

"Vinteren er stadig over os, og mørket står for døren. Dæmonfyrster er brudt ind i de dødeliges verdens Undermørke, og truer med at flyde over til Femørket. I det dybe Astralhav, i gudernes domæne, har dæmonfyrsten Dagon invaderet Nivalir, et gammelt domæne af is og kulde, der tilhørte den gamle gud Khala. Dagon medbringer Kaosflåden, og i spidsen for den står Balor, først blandt alle af sit navn, en dæmonisk reinkarnation af den formorianske konge Baloch Dunlang. Kong Thrumbolg, Første Herre af Mag Tureah, har allieret sig med dæmonerne, og støtter deres invasion imens han selv og andre fomorianske herskere forbereder sig på at angribe Stjernernes Hof. Og ikke nok med det, for selveste Dronningen af Luft og Mørke har også sluttet sig til Dagon, og rytterne Il'navin, Seldoreth og Corgoran sejler nu som kaptajner i Kaosflåden."

"Jeres opgave er som følger: Drag til Nivalir, og dræb dér de invaderende væsener, der er allieret med Dagon. Jeres resultat vil blive bedømt ikke kun på jeres fortælling, men også på styrken og mængden af de fjender, som i har dræbt. Drag ud nu - der er trods alt et begrænset antal dæmoner uden for afgrunden."

I samlet flok drog holdene afsted på skibe, der sejlede langt mod nord og verdens ende, hvorfra de sejlede videre på nordlys til Nivalir.

I Nivalir fik Mark II fart på, og nåede hurtigt frem til vandene kontrolleret af Kaosflåden - skrækindjagende elementale væsener i kroppe stjålet fra dødelige, der brugte kraftfulde våben mod gruppen og deres skib. Med Koralhoffets autoritet var skibene dog ikke nogen særlig trussel, og Mark II nåede videre til kanten af Den Blege Gletsjer, hvor Det Grønne Hofs deltagere om bord på Galifars Arv, under Kaptajn Loralyssa, indhentede dem.

Galifars Arv stormede direkte mod størstedelen af Kaosflådens patrulje ved gletsjeren, imens Mark II kun påkaldte sig opmærksomheden fra nogle få at skibene - foruden et astralskib, der skjulte sig i tågerne ovenfor. Arven vædrede et af de fjendtlige fartøjer, og det lykkedes de Grønne at nå i land på skibets dæk imens resten eksploderede. Galifars Arv endte dog med at gå under.

I mellemtiden blev Mark II både angrebet af en balor, et par hezrouer, og en kolossal havdæmon, hvis størrelse alene var nok til at frarøve dødelige evnen til at tænke.

Balor.
Hezrou.
Havdæmonen.
Samtidigt fik dæmonerne støtte fra luften, hvor et astralskib bemandet af flammende væsener bombarderede Mark II med ild.
Efter en hård kamp fik gruppen dræbt dæmonerne på deres skib, og astralskibet nåede at flygte imens gruppen udraderede de sidste af Kaosflådens skibe i området. De Grønne var nået i land, om end uden deres skib i behold, og fortsatte på tværs af gletsjeren.

Zerlanna kommunikerede til gruppen igennem en snekugle, at der var flere steder, hvor de kunne gøre en forskel:
  • Det Grønne Hofs deltagere lod til at være på jagt efter dæmoner på Den Blege Gletsjer, specifikt balor-dæmoner.
  • Sommerhoffets deltagere om bord på Den Grædende Føniks var under angreb fra samme typer af havdæmoner, der også havde angrebet gruppen, men de lod ikke til at være i stand til at besejre dem lige så let som besætningen på Mark II.
  • Fjendtlige skibe var på vej mod Zerlanna selv, og selv om hun regnede med at kunne håndtere dem selv, ville hun påskønne hjælp.

Victor fløj afsted mod Zerlanna for at hjælpe hende, imens resten af gruppen satte kurs imod Den Grædende Føniks.

Cryorasquen er stadig indespærret i Nivalir... indtil videre...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar