torsdag den 16. februar 2017

B: Opsummering for 2/2 + 9/2

Opsummering

Gruppen havde en kort kamp mod både en kæmpeblæksprutte under vandet og et par krabbelignende monstre ved bredden, der forsøgte at fange gruppen i klistrede bånd.


I mellemtiden åbnede Ringol en ustabil portal længere inde i grotten, der hurtigt teleporterede ham væk. En efter en nåede resten af gruppen igennem, imens Maddan holdt portalen åben.

På den anden side af portalen nåede Roanar at hele et par sår inden han forsvandt, og der var ingen spor af Ringol. Resten af gruppen stod dog snart ansigt til ansigt med en række kæmpemæssige gelatinøse terninger, der forfulgte dem igennem en labyrint uden udgang, imens telepatiske beskeder konstant blev suppleret fra en ukendt kilde. Inden for de første øjeblikke blev både Sara og Brutuz opslugt.


Gruppen opdagede snart firkantede huller i gulvet, der passede til terningerne, og lokkede dem ned i hullerne. Da det var gjort, forsvandt en del af væggen, og en skikkelse dukkede op - en skikkelse der snart introducerede sig som en daelkyr kaldet Slimfyrsten Kyrzin.


Kyrzin og en mimic kaldet Etsik tog gruppen med sig en kort stund, hvor der blandt andet var en dansekonkurrence (som Xarmash vandt). Daelkyren bad desuden om en mindre tjeneste, som indebar at eskortere Etsik til en sø i nærheden.

Gruppen tog hen til søen, hvor en flok fiskefolk snart dukkede op og indledte en kamp.


Kellark tog Etsik med sig hen til søen, hvor et stort væsen var på vej op.


Etsik spyttede en lille krystal ud i søen, der øjeblikkeligt stivnede, og væsenet standsede sin bevægelse.

Fiskefolkene standsede deres angreb, og forklarede igennem Roanar, at de havde været slaver for et større væsen indtil gruppen slap dem fri. De hjalp gruppen med at bevæge sig videre, og svømmede så selv væk ned igennem gelésøen.

Gruppen tog videre, hvor de snart fandt et kammer med uregelmæssig tyngdekraft, en sø af magma, og en flok små røde, dragelignende væsener. Ringol fandt en ny portal, som han snart åbnede, og forfulgt at dragevæsenerne bevægede gruppen sig igennem portalen.

De befandt sig nu i en lang korridor, hvor lysende grøn syre dryppede fra stalaktitter i loftet ned i stenskåle på gulvet, og videre derfra ned i en spinkel strøm mod en mindre sø af syre. Fra længere oppe i korridoren hørtes der en rumlende lyd, og et væsen af sten dukkede op og lod til at vække flere stenvæsener til livs rundt omkring i korridoren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar