mandag den 27. februar 2017

B: Opsummering for 16/2 + 23/2

Opsummering

Gruppen stod over for et rundt væsen af sten, der havde animeret stenskåle med syre som tjenere, og som nu brølede højt med samme lyd som et jordskælv.


Det viste sig at være et elementalt væsen ved navn Flint, der tjente Orlassk, en daelkyr med domæne over sten. Efter lidt diskussion hjalp gruppen Flint med at fjerne nogle nedfaldne sten, og fik til gengæld lov til at passere videre.

Ringol fandt længere inde i grotten en inaktiv portal, som han aktiverede - denne gang under mere kontrollerede omstændigheder, som han påstod ville føre dem tættere på deres mål.

Gruppen begav sig igennem, og nåede frem til nogle underjordiske ruiner, hvor de stødte på et kutteklædt væsen med et hoved som en tiger og omvendte pote-hænder, der stod bøjet over et alter.

Gruppen skyndte sig hurtigt videre igennem et hul i væggen til en cylindrisk korridor, der viste sig at være en del af et netværk, hvor store syrespyttende insekter holdt til.

De kæmpede sig forbi insekterne og løb videre op ad gangene indtil de nåede ud til udgang - hvor en sandørken strakte sig så langt øjet kunne se i alle retninger. Men de var endelig ude af Khyber, og kunne nu se himlen.

Efter at have vandret resten af dagen, overnattede gruppen i ørkenen. De så undervejs en skikkelse i det fjerne i ørkenen, som en silhuet på toppen af sandbanker. Med tiden lod det desuden til, at Kyrzins sindssyge fortog sig. Da natten faldt på, brugte de stjernernes positioner til at finde ud af, at de måtte være et sted på de vestlige Talenta-Sletter - selv om det område burde være dækket af græs.

Den efterfølgende morgen var gruppen ved at pakke sammen for at rejse, da de blev angrebet af et gigantisk dragelignende væsen - tydeligvis ikke en "sand" drage, da den kun havde vinger og ikke forben, men stadig et kolossalt væsen, der var i stand til at flyve og til at spy gift.


Gruppen forsøgte først at flygte, men dragen indhentede dem hurtigt. Da den gjorde det, fik de uventet hjælp i form af en elver på en klingetand-dinosaur. Elveren sprang over på dragens ryg og begyndte at angribe den med to korte sværd, som blev separeret fra en enkelt double scimitar (et kendt våben blandt Valenar-elverne).

Der var en lang og hektisk kamp med dragen før elveren endelig gjorde det af med den, og hun introducerede sig selv som Thaelindar Galanodel. Der var en kort, anspændt diskussion omkring et drageskår i dragens pande, der endte med at Xarmash vandrede alene ud i ørkenen. Derefter begyndte gruppen at fjerne brugbare dele af dragen, som Thaelindar kaldte for "Turkanaar". De rejste derefter videre østpå, ledt af Thaelindar, i retning af Rødhorn-stammens lejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar