søndag den 21. februar 2016

Opsummering for 20/2 2016

Opsummering

Gruppen samledes på Mark 2 og Flodsangen, og tog videre fra Hestavar.

Det viste sig at gruppens nye navigatør har et navn: Eva.

Efter 8 dages rejse (2 dage før Eva mente, at de ville støde på en farvetråd) stødte gruppen på en kamp mellem den Kejserlige Arvandoriske Flåde og et lidt mere skibslignende astralskib.

Det angrebne skib.
Det elviske skib, Igthorod, der kunne ses langt væk.
Vingemønstret på de mindre elviske skibe.
Formen på de mindre elviske skibe.

Flodsangen tog afsted med det samme for at hjælpe det løsgående skib, imens besætningen på Mark 2 først aftalte med det andet skibs kaptajn, Tarazir, at de ville dele rovet op fra de besejrede elverskibe 50-50. Et stort elvisk skib, Igthorod, kontaktede også Mark 2 og bad gruppen blande sig uden om, men det blev ignoreret.


Efter to runders kamp fik gruppen dræbt to af de små skibes piloter og en enkelt magiker. Der var i alt 7 af de mindre skibe, men det lod til, at Tarazirs skib i hvert fald havde tiltrukket sig et enkelt skibs opmærksomhed. Der var netop blevet slået fate dice for astrale vinde, escalation-terningen var blevet sat op på 2, skibene havde bevæget sig, og Tar og Thava gjorde sig klar til at angribe de skibe, som var på vej mod dem.

Lidt stats som i nåede at finde ud af:
  • Den højeste defense blandt fjenderne er 38 (43 med superior cover) og den laveste er 32 (37 med superior cover).
  • Piloterne er minions, og så længe de er i live, har alle angreb mod de mindre skibe eller deres besætninger disadvantage (slå 2d20 og tag den laveste; udlignes med advantage fra fx combat advantage eller Oath of Enmity).
  • Magikerne har max 84 hp.
  • Flodsangen er på 275/337 hp, og Mark 2 er på 626/700 hp.

Opsummerede stats for jeres skibe:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar