søndag den 1. maj 2016

Opsummering for 30/4 2016

Opsummering

Gruppen begav sig ind i kammeret for jordens prøvelse, som viste sig at bestå af en række stensøjler, der bevægede sig op og ned imellem en række syrefald. Oppe blev søjlerne mast mod loftet, og nede blev de oversvømmet af syre, og der blev ved med at dukke væsener af levende syre op fra syrefaldene. Der var dog også en række kontakter, som man kunne bruge til midlertidigt at slukke for syrefaldene - hvis altså ikke der var en stensøjle i vejen for kontakten.

Gruppen havde ikke det store problem med at besejre syreelementalerne, men da det blev gjort klart, at der kun ville dukke flere op, og at de hverken blev påvirket af syren i bunden af kammeret eller at blive mast mod loftet, fokuserede de hurtigt på at få slukket alle tre kontakter. Podaboo nåede ind i en niche bag det sidste syrefald, hvor der stak et hjul med eger ud af væggen, omringet af et let blåligt skær - ligesom det under efreeten Tariqs divan. Podaboo begyndte at dreje i hjulet, og det roterede en smule inden det gik i baglås - hvorefter syreelementaler udefra begyndte at angribe. Erywarn kom til undsætning imod fire syreelementaler på samme tid, og overlevede endda at blive mast mod loftet. De andre gruppemedlemmer støttede ved at bombardere elementalerne og forsøge at holde syrefaldene inaktive, og til sidste lykkedes det Podaboo med et vredesudbrud at bryde baglåsen og få hjulet til at dreje det sidste stykke. Søjlerne udjævnedes til jordniveau, og syrefaldene standsede. Gruppen gjorde det hurtigt af med resten af elementalerne.

Det lod til, at der var en eller anden form for syreresistent stof, der sad fast i søjlerne i deres sænkede tilstand, og gruppen var ikke i stand til at få stoffet op efter at have drejet hjulet færdigt.

Gruppen forlod kammeret og fandt ud af, at alle fire indgangsportaler til den centrale del af Lazamian var åbne - og fyldt med stjernehimmel. De begav sig igennem en portal, og dukkede op på en disk af sten, tilsyneladende svævende frit i det ydre rum, omgivet på alle sider af enormt tydelige galakser og stjernetåger. En svævende skikkelse, i form af en lysende, blå, kutteklædt person uden ansigtstræk, dukkede op ved siden af disken og hilste på gruppen. Den kaldte sig for Forvalteren af Lazamian, og fortalte, at der skulle bruges to frivillige til at kunne bruge Lazamian: Én skulle bære Skriftrullens og Synets Byrde, og lade sit blik vandre i kosmos, og den anden skulle bære Sindets Byrde, og indeholde kosmos i sig selv. Skriftrullens Byrde var kædet til Daks søgen efter Sandhedens Bog, og han meldte sig til at påtage sig den. Efter et granskende blik viste det sig, at ingen af de tilstedeværende åbenbart var værdige og/eller i stand til at påtage sig Sindets Byrde - der skulle bruges en person med umådeligt tankekapacitet, uanset om den kapacitet allerede var i brug eller ej. Efter lidt overvejelser meldte gruppen fælles, at Tar måtte bære Sindets Byrde, og Forvalteren påkaldte ham for at bekræfte det.

Forvalteren informerede desuden gruppen om følgende:
  • Eftersom de ikke var i besiddelse af Moradins, Zehirs og Torogs velsignelser, ventede der dem en sidste prøvelse i ruinens midte: Vogteren af Lazamian, ærkeenglen Reshephion.
  • Gruppen havde 6 timer tilbage før Lazamians forsvarsmekanismer vendte tilbage til deres oprindelige tilstand. De kunne evt. bruge noget af tiden på den svævende stendisk inden de begav sig i kamp mod Reshephion.
  • Forvalteren var i stand til at påkalde flere af gruppens medlemmer (så alle dem, der er til stede næste gang, er med).

Opdatering: Drama cards

Som jeg skrev sidste gang, bliver disse udleveret når det nuværende eventyr er slut. Nogle af nedenstående er nye, nogle er forbedret siden sidst, og nogle er på samme niveau som tidligere. Alle har stadig mulighed for at optjene drama cards inden eventyrets afslutning ved heroiske bedrifter, exceptionelt rollespil, og generel awesomeness.

Silver:
  • Dak (for at holde styr på søjlernes gang)
  • Erywarn (for at begive sig i nærkamp med alle fjender på samme tid, og samtidigt risikere døden ved at blive til kentaurmos mod loftet)
Copper:
  • Abraxus
  • Luna (for at være ekstremt meget mere effektiv til at holde syrefaldene slukkede end DM'en havde forudset)
  • Podaboo (for at følge op på et fejlslag med at lægge ekstremt meget kraft i at dreje hjulet, og dermed afslutte kampen hurtigere)

Opdatering: Milestones

Dak, Gray, Luna og Sapristi er hver nået en ny milestone for i dag!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar