søndag den 6. september 2015

Opsummering for 5/9 2015

Opsummering

Der skete ikke meget denne uge, da alle karakterer skulle stige level, da flere karakterer skulle ændres/opdateres ud over level 21, og da gruppen skulle forberedes til næste kapitel (som i mine noter hedder Astral Adventures).

Gruppen tog afsted om bord på Mark II mod øst til Lhazaar-fyrstedømmerne, hvor skibet fløj igennem en portal i himlen, der tog dem til et andet plan: På Eberron kalder man stedet for Siberys - "Dragon Foroven" - men på tværs af multiverset kalder man det ganske enkelt for "Astralhavet".

Alaric gav gruppen en række opgaver, der havde at gøre med Projekt Harroc eller hans egen nysgerrighed - han forventer ikke, at gruppen fuldfører alle opgaverne, men hver af dem, der bliver fuldført, vil være en hjælp.

På/i astralhavet gælder nogle særlige regler:

  • Ingen luft, men alligevel: Astralhavet består af en sølvglinsende, halvflydende substans. Væsener, der har brug for at ånde, kan ånde uden problemer.
  • Bevægelse med tankens kraft: Ethvert væsen, der har en fly speed eller en swim speed, kan bruge denne til at flyve på astralhavet. Andre væsener kan flyve med en hastighed på halvdelen af deres normale jordbundne speed.
  • Subjektiv tyngdekraft: Et væsen kan stå på en hvilken som helst overflade, der er stor nok til at tjene som underlag for karakterens "base" - så et væsen, der (som jer) er Medium-størrelse, kan stå oven på en hvilken som helst solid overflade, der mindst er 1,5x1,5m.


Mark II dukkede op i astralhavet midt i hvad der så ud til at være en tåge af vragdele - og de gruppemedlemmer med bedre øjne lagde mærke til, at et skib fyldt med githyanki var på vej mod dem!



Billeder

Der er nu en side her på bloggen, som jeg vil bruge som en form for arkiv for væsener, som i møder.

I finder linket her:
http://hnsdnd.blogspot.dk/2015/09/monstrous-compendium-billeder.html

Blog-opdatering! (Blogpdatering?)

Jeg er begyndt at bruge tags her i bloggen, så i kan nu nemt finde mine guides og billedopslag, samt hvilke opslag, der har med tarrasquen eller Naiodar at gøre!

Tags:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar