søndag den 16. oktober 2016

A: Opsummering for 15/10 + Udsnit fra Dramatis Personæ

Opsummering

Stjernernes Hof samledes for at annoncere belønningerne for Stjernernes Spil, samt ridderne og væbnerne for de forskellige hoffer. (Se de forskellige riddere og væbnere længere nede i indlægget her.)

Første prøvelse, udstedt af Sommerhoffet, lød: "Hent en rød rose fra den Blodige Grevindes forhave i Tågelandene, helst uden at grevinden opdager det."

Gruppen tog med en pram som Elias Alastai havde vundet fra en yugoloth ned ad Spøgelsesfloden, til Dystermosen, hvor de købte sig vej forbi tre mosekoners bevogtede broer.
Tema: The Witcher 3 - Ladies of the Woods
Forbi den sidste nåede de til Støvprærien (i en afsides flække af Feriget kendt som "Lorwyn"). Her så de efreeten Saif-al-Shula kaste tre storme efter dem: Først en storm af støv, så en storm af sand, og til sidst en storm af ild. Med snilde (og en smule påkaldelse af Nordenvinden) kom gruppen helskindede igennem alle tre angreb, og efreeten lod til at anerkende deres passage.

Prammen nåede videre til et sted hvor floden deltes op i fem: Den første mod marker, den anden mod en ø, den tredje mod en sump, den fjerde mod klipper og den femte mod en skov. Efter lidt diskussion besluttede gruppen sig for at drage videre ad den tredje vej, og prammen sejlede videre mod sumpen. Her kaldte Luna (med dødsmetal) på en havmand ved navn Monshara, der førte prammen under vandet til en række tunneller kaldet de Mørke Bugtninger.

Efter lidt forklaring af deres destination, førte Monshara prammen til et sted hvor grå tåge indhyllede en af de underjordiske tunneller, og prammen blev ført med strømmen igennem tågen...

... og op i den blå luft ud for et vandfald, hvor den styrtede ned i et bassin. Gray formåede at vende prammen om så gruppen var på oversiden.


Herfra lod der til at være fire veje væk, mellem tårnhøje hække:
  1. En vej der førte til den Sorte Labyrint.
  2. En vej der førte til en udstilling af statuer.
  3. En vej der førte over bakker og marker til en slot, hvor en bleg gul glød lyste i det øverste tårn.
  4. En vej der førte til en flod, der løb op til slottets voldgrav.

Gruppen gik ad den fjerde vej, og tog prammen med sig. De sneg sig forbi nogle hovedløse småfolk, der havde travlt med at male roser røde med blod fra deres egne hoveder. De nåede frem til floden, som var omgivet af planteskulpturer, der forestillede væsener i forskellige drabelige scener - en mand i færd med at få kappet sin hoved af, en hest hvis indvolde fløj ud i luften, etc.

Inden gruppen nåede hen til floden, så de en skikkelse ride ned fra slottet: En mørk skikkelse på en mørk hest, hvis hoved lod til at være et lysende græskar...


Det Grønne Hof

Ridder:

Den Grønne Ridder

Væbnere:

Gwynlen, datter af Fathaghn

Penelope Engkløver, Den Indtrængendes Mareridt

Kyrios, den viseste af skovens børn


Sommerhoffet

Ridder:

Kaptajn Sotlan af skibet Den Grædende Føniks

Væbnere:

Prinsesse Gwendarnorlind Laeriel, Sommerens Flammende Lilje, datter af Sommerdronning Tiandra

Prins Saif-al-Shula Bin-al-Malik

Det Hvide Tårn, Aherion Lanharath, Lysbringer af Adar

Tusmørkehoffet

Ridder:

Kaptajn Flyndral Helmsway af skibet Den Syvende Stjerne, udvalgt af Sehanine, repræsentant for Hjerternes Prins, og bærer af Kærlighedens Torn

Væbnere:

Baron Chester af Ulthar, Cait Sith og repræsentant for Kattekongen

Parsifal Nivens McTwisp, Caerbannogs Banemand og Tidens Vogter

Jagtmester Mathghamain, Edsbryderens Mareridt og repræsentant for Cerunnos


Vinterhoffet

Ridder:

Koliada Aurilsdottir, Vinterheksen, Snestormen og gemal til Frostprinsen

Væbnere:

Fuyalvin, Den Kolde Død

Garm, Sulten i Mørket, rimhundenes høvding, og Fimbulvinterens Herold

Den Tynde Hvide Hertug

Den Blodige Grevinde, Elizabeth de Bathory

Temaer:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar