søndag den 30. oktober 2016

A: Opsummering for 29/10 2016

Opsummering

Duellen mellem Victor Helmsway og Gwendarnorlind Laeriel var ikke lang - Victor havde heldet med sig, og lod til at være mere vant til at kæmpe i mørket end sommerprinsessen. Snart havde Victor vundet en blomst fra rosenbusken.

Under duellen dukkede en række af den Blodige Grevindes tjenere op ved prammen: Skyggehunde, fugleskræmsler og hovedløse ryttere angreb gruppen imens de ventede på Victor og Dak, og Walnan var tæt på at blive destrueret flere gange.

Først Dak og senerehen Victor dukkede op, og Gray dukkede op fra floden, hvor han havde indsamlet de talende kranier, som Walnan havde tabt da hans flyvende skabning blev ødelagt under kampen.

Gruppen samledes i prammen og satte afsted med det samme, men et af fugleskræmslerne hoppede om bord på prammen og fulgte med ud i tågen, imens grevinden dukkede op med en hær af tjenere et stykke bagude. Fugleskræmslet blev skubbet ud over siden på prammen, men holdt fast i en snor vundet om Victors håndled, inden snoren blev ødelagt og fugleskræmslet faldt ned i tågerne.

Efter lidt eksperimentering med prammen sejlede gruppen ud videre i tågerne, med kurs mod Feriget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar