søndag den 9. oktober 2016

B: Opsummering for 6/10 2016

Opsummering

Efter at være vågnet på sandstranden, opdagede Maddan, Zennar, Urzuk og Kellark, at de manglede både Otus d'Lyrandar og Xarmash. Sara var der dog (om end lidt rusten på grund af saltvand), og Urzuk fandt snart en hund på stranden, som med det samme begyndte at følge ham omkring og adlyde ham. Urzuk gav hunden navnet "Brutus". Et stykke oppe fra stranden var en afbrændt skov, hvor skeletter hang i træerne med reb om halsen. I udkanten af skoven var intet tegn på liv, men Zennar fandt et afbrændt lig af et lille menneskeagtigt væsen (måske et barn eller en halfling) op ad et træ. Tæt ved liget var en rest efter en udgivelse af Korranberg-Krøniken, en berømt avis, der lod til at være trykt den 16. therendor i år 1000 YK - altså omkring et halvt år efter gruppens afrejse til Xen'drik - og som beskrev hvordan Sharn var blevet invaderet af drager.

Gruppen slog lejr imens Maddan fik renset Sara. Himlen var fortsat overskyet, og da tiden gik, blev det mørkere - selv om man stadig ikke kunne se solens placering. Selv om natten dukkede stjernerne aldrig op, med undtagelse af et besynderligt grønt skær lidt over horisonten mod nordvest. Den efterfølgende morgen viste det sig, at havet var nået flere meter op ad stranden, så gruppen begav sig ind i den afbrændte skov.

Yderst i skoven hang en række tilsyneladende udøde skeletter i træerne, der harmløst rakte ud efter gruppen, men lod til at glemme alt om dem idet de passerede ind i skoven. Alle træerne lod til at være blevet ramt af lynnedslag, og var omringet af små glasskår. Længere inde i skoven fandt gruppen snart et nedstyrtet luftskib, hvis bundne elemental lod til at være sluppet fri - med det resultat at skibet var brændt fuldkommen af. Skibet var beboet af en flok røde, hårløse bavianer, hvis ansigter blev trukket tilbage for at vise den forreste del af deres kranier, så snart de blev truet. Da gruppen opdagede, at bavianerne var beskyttende over for luftskibet, besluttede de sig for at kæmpe sig igennem flokken, der kastede med alt fra sten og glasskår til vaser og andre kunstgenstande.

Bavianerne blev hurtigt besejret, og udforskning af vraget førte til opdagelsen af nogle warforged-agtige fodspor, der førte mod nordøst. Brutus havde færten en kort tid, og da fodsporene forsvandt, og Brutus mistede færten, overtog Urzuk. Det var uden tvivl færten af Smed, og kursen førte gruppen til en lejr, hvor en bugbear og nogle gobliner holdt en gnom som gidsel.
Bugbear
Zennar og Kellark holdt udkig med væsenerne imens Maddan forsøgte at kaste en formular, der ville tillade ham at forstå deres sprog, men Kellark larmede nok til at Zennar blev distraheret et kort øjeblik, og goblinerne forsvandt ud af syne. De dukkede hurtigt op fra træerne omkring gruppen, men selv med overraskelsesmomentet på deres side kunne de ikke stille længe op mod gruppen, og da der kun var bugbearen og en enkelt goblin tilbage i live, brugte Maddan sin magi til at få både dem og Urzuk til at falde i søvn.

Discord

Jeg har sendt jer alle en besked (på facebook eller via SMS) med information om Discord, som jeg godt kunne tænke mig at vi skiftede til som primær kommunikationsmetode. Hvis bare i laver en bruger, og sender mig jeres brugernavn, bør jeg kunne tilføje jer til de private servers, som jeg har oprettet derinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar