søndag den 27. november 2016

B: Opsummering for 24/11 2016

Opsummering

Kampen mod hobgoblinerne blev hurtigt vendt på hovedet da det viste sig, at de var der for at dræbe Rhukaash - den bugbear, som gruppen tidligere havde mødt.
Shaa'mat, lederen af hobgoblinerne, foreslog en våbenhvile, og de samlede deres døde sammen og gik deres vej efter at have talt kort med gruppen.

Gruppen rejste videre, ledt an af Ringol, og de nåede snart til et mere klippefuldt område, hvor der var tegn på tidligere kamp.

Her stødte gruppen på en stamme af kobolder, hvis høvding var en hun-kobold ved navn Muznu, der ønskede gruppens hjælp til at komme af med et monster, som havde indtaget koboldernes hjem og hellige huler.


Gruppen indvilgede i at hjælpe, og stod snart ansigt til ansigt med et stort insektagtigt monster, hvis øjne var i stand til at forvirre folk ved synet af dem. Den var dækket af tykke skæl (som viste sig at være temmelig svære at gennembore, hvis man kiggede væk), og dens klør og kæber kunne let finde igennem det meste rustning.
Efter en lang og hård kamp, hvor op til flere af gruppens medlemmer var løbet væk eller var begyndt at slå ud efter hinanden, endte Zennar med at give monsteret dødsstødet.

Level up!

I er nu level 4! Sørg for at opdatere hvad i kan inden næste session (inklusiv ting med mange valgmuligheder såsom nye spells), og så samler vi op hvis der var problemer inden sessionen rigtigt begynder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar